1687 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Sibbes - TURKU

Vaateliike

Sibbes on elegantti naisten vaateliike Turun keskustassa Yliopistonkadulla. Sibbes myy mm. Masai vaatteita, laukkuja koruja, juhlamekkoja, neuleita, saapikkaita , kenkiä eli kaikki mitä nainen tarvitsee löydät täältä. Asusteet joka lähtöön Sibbes. Löydät meidät myös facebookista. Tervetuloa tyylikkäille ostoksille.


Palvelu Naisten vaateliike turku, Naisten erikoisvaateliike turku


Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus - OULU

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.


Hakusana vaatekauppa


Kesport Pudasjärvi - PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatekauppa, urheilukauppa, eräkauppa

Kesport Pudasjärvi on täyden palvelun urheiluliike Pudasjärven keskustassa. Valikoimissamme vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Lenkkikengät, jalkapallokengät,hiihtokengät ja vaelluskengät laatumerkeistä. Liikuntaharrastukseen salibandymailat, skeittilaudat, sukset, luistimet ja polkupyörät. Eränkävijöille kalastusvälineet, rinkat ja reput, eräulkoiluun asianmukaiset ulkoilupuvut, alusasut ja jalkineet. Metsästäjille patruunat, kiikarit, asepussit ja jakkarareput. Valikoimamme myös lapsille.
Uusi Muoti - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike, naistenvaatteita

Oulun Uusi Muoti Oy - Ajatonta, mutkatonta tyylikästä pukeutumista vuosikymmenestä toiseen. Modernin aikuisen naisen vaatettajana arvostamme tuotteidemme laatua ja ajattomuutta. Käytössäsi ovat alansa parhaat pukeutumisen ammattilaiset. Me suunnittelemme sinulle aina toimivat ja helposti muunneltavat asukokonaisuudet. Henkilökohtainen pukeutumisneuvonta. Ota yhteyttä ja varaa aika 0440 321 123. Palvelu on maksuton. Tervetuloa!


Aihepiiri vaateliike


Merimaaria Oy - OULU

Kauppakamarin jäsen

Lahjatavaraliike, sisustusliike, vaateliike

Yksilöllistä pukeutumista naisille. Olemme erikoistunut naisten vaatetukseen sekä kodin sisustukseen, kattaukseen ja kankaisiin. Jokainen myymälämme on uniikki. Liikkeemme on tunnettu monipuolisesta suomalaisesta naistenvaatteiden valikoimasta: Marimekko, Nanso, Aarikka, Aino, Niccolei, Promise ja Ritva Falla. Valikoimat ja merkit vaihtelevat myymälöittäin. Pukeutumisen täydellisyyttä lisäävät meiltä löytyvät laukut, huivit ja pukeutumiskorut. Myymälämme sijaitsevat Oulussa ja Kempeleessä.


Aihepiiri naistenvaateliike


Tullintori kauppakeskus - TAMPERE

Kauppakeskus

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Sinne pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Keskuksella on lähes 700 pysäköintipaikkaa, joista 500 sijaitsee katetussa pysäköintihallissa. Tullintorilla toimii noin 40 vähittäiskaupan yksikköä.


Palvelu vaateliike


K-Market Herkkukirsikka - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaraliike, vaateliike, ruokakauppa

K-Market Herkkukirsikka on täyden palvelun perhekauppa Suomussalmen keskustassa. Laajan ja monipuolisen elintarvikevalikoimamme lisäksi meiltä myös taloustavarat, kodintekstiilit, vaattet ja asusteet sekä lahjatavarat. Palvelutiskiltämme tuoretta kalaa,noutoruokaa,salaattibaarin antimista salaattiannokset, ja tietenkin perinteisen lihatiskin palvelut. Juuri paistettu leipä, on yksi suosikkituotteistamme. Kaupastamme myös kukat,onnittelukortit ja lahjat. Toimistotarvikkeet ja askartelutarvikkeet


Palvelu Vaatekauppa


The Cloth House Oy - TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike, juhlapukuliike, vanhojentanssipukuja

Olet illan kuningatar! Myymme ja valmistamme juhlapukuja kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Pukugalleriamme elää vuoden kaikkien juhlien mukana. Saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua niin vaatteiden valitsemisessa, korjaamisessa kuin sovittamisessa ompelijan avustuksella sekä mittojesi mukaan. Voit itse valita haluamasi kankaan mallipaloista. Valikoimaamme kuuluu myös ihastuttavia kenkiä, hanskoja, juhlalaukkuja ja koruja. Puemme sinut juhlaan! Anna meidän helpottaa päätöksentekoasi!
Sportia Suomussalmi - Ämmän Erä-Urheilu Oy - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, urheilukauppa

Sporta Suomussalmi on monipuolinen urheilukauppa Suomussalmen keskustassa, vilkkaalla Kauppakadulla. Mallistostamme löytyy takit, housut ja jalkineet jokapäiväiseen käyttöön. Jääkiekkovarusteet, hiihtovälineet, kuntoiluvälineet, mailat ja pallot. Urheilukauppa, jolla on pitkät perinteet vaate, kenkä ja urheiluun liittyvien tavaroiden myynnistä. Meillä toimii myös ammattimainen suksihuolto. Tervetuloa!


Aihepiiri vaatekauppa


Shop MariLee - KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.
Budget Sport - ESPOO

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Budget Sport - nopeammin, helpommin, edullisemmin! Budget Sport on suomalainen urheilukaupan konsepti, joka toimii myös verkossa. Myymälöitämme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnilta. Tavoitteenamme on myydä asiakkaillemme urheilukaupan parhaita merkkituotteita liikuttavan halvoilla hinnoilla. Verkkokaupastamme saat nopeat toimitukset ja monipuoliset maksutavat, joiden ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja helppoa.


Aihepiiri vaateliike


BUTIK LILIAN - TURKU

Vaateliike, ompelimo, vaatteiden valmistusta

Butik Lilian on ihana ja yksilöllinen erikoisliike Turussa Yliopistonkadulla. Tyylikkäät vintage mekot, second hand vaatteet, hääpuvut, iltapuvut, juhlapuvut, korut, upeat kengät, oman malliston uniikit juhlamekot. Merkit mm. Marnilta, Swarovski, Marc Jakobs ym. Liikkeessämme aistit aidon glamourin. Teemme myös mittatilaustyönä sellaisen juhlamekon tai asusteen minkä ikinä haluat. Tervetuloa!
VintagEija's - TURKU

Second hand shop, vaatekauppa, vaatteiden valmistusta

VintagEija`s on ihastuttava ja nostalginen liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä löydät valtavan valikoiman Vintagevaatteita. Monipuolisessa valikoimissamme ovat niin fiftarivaatteet, rockabillyvaatteet, burlesquevaatteet, vintagelaukut, vintagekorut sekä pinup vaatteet ja myös miesten keilapaidat. Täältä löydät aivan kaikkea 30 - 70 luvun vaatteita ja tuotteita, pääsääntöisesti meillä on 50-lukua. Tule tekemään unelmien löytöjä. www.vintageijas.com.
Koiso Oy - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Miestenvaateliike, vaateliike, naistenvaateliike

Tyylikkään arki- ja juhlapukeutumisen erikoisliike Koiso tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, laajoista valikoimistaan ja osaavasta palvelustaan. Koisolta löydät tunnetuimmat merkit ja mieleisesi asun tai asukokonaisuuden kaikkiin tilanteisiin. Koisolta saat kaiken pukeutumiseen yhden oven takaa.


Aihepiiri naisten vaateliike


Chic & Charm Heinola E75 Outlet - HEINOLA

Kenkäkauppa, laukkukauppa, naistenvaateliike

Chic&Charm on vuonna 2005 perustettu laatu- ja trenditietoisen, yksilöllisyyttä ja naisellisuutta arvostavan erikoisliike. Myymme yksilöllisiä kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Kengät tulevat pääosin Italiasta ja Espanjasta, laukut Italiasta ja naistenvaatteet Tanskasta. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja niiden valmistus on ensiluokkaista työtä. Jos arvostat yksilöllisyyttä ja henkilökohtaista, ystävällistä palvelua, tervetuloa!


Palvelu vaatekauppa


Stilissima - HELSINKI

Naistenvaateliike

Morsiuspukuliike Stilissima palvelee morsiamia kaikissa hääpukeutumiseen liittyvissä tuotteissa. Liikkeessämme on tarjolla runsaasti morsiusasusteita, mm. tiaroja, huntuja, kenkiä, alushameita.
Veljekset Siltala Oy - TUURI

Vaateliike

Liikkeemme sijaitsee Tuurin Kyläkaupan läheisyydessä. Liikkeestä löytyvät naisten, miesten ja lasten vaatteet aina juhlasta ulkoiluvaatteisiin. Lisäksi Veljekset Siltalalta löytyy myös moottoripyöräasusteet. Tarkempaa tietoa tuotevalikoimastamme löydät kotisivuiltamme. Tervetuloa!


Palvelu moottoripyörävarusteet vaatetusliike


Turun Pukumyynti Oy - TURKU

Miestenvaateliike

Turun Pukumyynti - hyvän palvelun ja huippulaadun erikoisliike Miesten bisnespukeutumisen ammattilainen Juhlapukeutumiseen frakit, smokit ja saketit sekä tarvittavat asusteet. Huippumerkit räätälöidysti
Lahden Liivikeskus Oy - LAHTI

Vaateliike

Lahden Liivikeskus on palveleva naisten alusasujen erikoisliike, joka on toiminut ammattitaidollaan jo kohta kolmen vuosikymmenen ajan. Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät kauniit ja istuvat alusasut sekä muodikkaat uima-asut ympäri vuoden. Lisäksi mallistossamme on kylpy-, aamutakkeja sekä yö- ja oloasuja.
Pogostan Asuste ja Luontaistuote - ILOMANTSI

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuotteita

Meiltä: Luontaistuotteet, homeopaattiset valmisteet, luonnonkosmetiikkaa, urheiluravinteita. Kotimaisia laatutuotteita - suomalaisen naisen mitoituksella. Kokoja: S-XXXL Lisäksi valikoimistamme löytyy hattuja, huiveja, sekä koruja. Teemme myös käännöstyötä: suomi - venäjä - suomi Lisäksi toimimme Matkahuollon asiamiehenä.


Hakusana vaatekauppa