1673 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Sibbes - TURKU

Vaateliike

Sibbes on elegantti naisten vaateliike Turun keskustassa Yliopistonkadulla. Sibbes myy mm. Masai vaatteita, laukkuja koruja, juhlamekkoja, neuleita, saapikkaita , kenkiä eli kaikki mitä nainen tarvitsee löydät täältä. Asusteet joka lähtöön Sibbes. Löydät meidät myös facebookista. Tervetuloa tyylikkäille ostoksille.


Palvelu Naisten vaateliike turku, Naisten erikoisvaateliike turku


Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus - OULU

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.


Aihepiiri vaatekauppa


Kesport Pudasjärvi - PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatekauppa, urheilukauppa, eräkauppa

Kesport Pudasjärvi on täyden palvelun urheiluliike Pudasjärven keskustassa. Valikoimissamme vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Lenkkikengät, jalkapallokengät,hiihtokengät ja vaelluskengät laatumerkeistä. Liikuntaharrastukseen salibandymailat, skeittilaudat, sukset, luistimet ja polkupyörät. Eränkävijöille kalastusvälineet, rinkat ja reput, eräulkoiluun asianmukaiset ulkoilupuvut, alusasut ja jalkineet. Metsästäjille patruunat, kiikarit, asepussit ja jakkarareput. Valikoimamme myös lapsille.
Uusi Muoti - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike, naistenvaatteita

Oulun Uusi Muoti Oy - Ajatonta, mutkatonta tyylikästä pukeutumista vuosikymmenestä toiseen. Modernin aikuisen naisen vaatettajana arvostamme tuotteidemme laatua ja ajattomuutta. Käytössäsi ovat alansa parhaat pukeutumisen ammattilaiset. Me suunnittelemme sinulle aina toimivat ja helposti muunneltavat asukokonaisuudet. Henkilökohtainen pukeutumisneuvonta. Ota yhteyttä ja varaa aika 0440 321 123. Palvelu on maksuton. Tervetuloa!


Aihepiiri vaateliike


Merimaaria Oy - OULU

Kauppakamarin jäsen

Lahjatavaraliike, sisustusliike, vaateliike

Yksilöllistä pukeutumista naisille. Olemme erikoistunut naisten vaatetukseen sekä kodin sisustukseen, kattaukseen ja kankaisiin. Jokainen myymälämme on uniikki. Liikkeemme on tunnettu monipuolisesta suomalaisesta naistenvaatteiden valikoimasta: Marimekko, Nanso, Aarikka, Aino, Niccolei, Promise ja Ritva Falla. Valikoimat ja merkit vaihtelevat myymälöittäin. Pukeutumisen täydellisyyttä lisäävät meiltä löytyvät laukut, huivit ja pukeutumiskorut. Myymälämme sijaitsevat Oulussa ja Kempeleessä.


Aihepiiri naistenvaateliike


Tullintori kauppakeskus - TAMPERE

Kauppakeskus

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Sinne pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Keskuksella on lähes 700 pysäköintipaikkaa, joista 500 sijaitsee katetussa pysäköintihallissa. Tullintorilla toimii noin 40 vähittäiskaupan yksikköä.


Palvelu vaateliike


KAS! Design - TURKU

Vaateliike, asusteiden valmistusta

KAS! Design Käsineateljee Silkkisormet on upea käsineisiin ja asusteisiin erikoistunut liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä saat ihanat ja tyylikkäät sormikkaat, sormettomat, mekot ja kaikkea kivaa asusteisiin liittyvää, mm. koruja. Käsineissä ja muissa asusteissa erikoisia ja upeita yksityiskohtia, ihania värejä ym. Tule tekemään ihania ostoksia itselle ja lahjaksi. Tuotteissa käytämme materiaalina paljon villaa, pellavaa, luonnonkuituja. Tervetuloa!
K-Market Herkkukirsikka - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaraliike, vaateliike, ruokakauppa

K-Market Herkkukirsikka on täyden palvelun perhekauppa Suomussalmen keskustassa. Laajan ja monipuolisen elintarvikevalikoimamme lisäksi meiltä myös taloustavarat, kodintekstiilit, vaattet ja asusteet sekä lahjatavarat. Palvelutiskiltämme tuoretta kalaa,noutoruokaa,salaattibaarin antimista salaattiannokset, ja tietenkin perinteisen lihatiskin palvelut. Juuri paistettu leipä, on yksi suosikkituotteistamme. Kaupastamme myös kukat,onnittelukortit ja lahjat. Toimistotarvikkeet ja askartelutarvikkeet


Palvelu Vaatekauppa


Elmo-Sport - Ämmän Erä-Urheilu Oy - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, urheilukauppa

Ämmän Erä-Urheilu Oy on monipuolinen urheilukauppa Suomussalmen keskustassa. Mallistostamme löytyy takit, housut ja jalkineet jokapäiväiseen käyttöön. Jääkiekkovarusteet, hiihtovälineet, kuntoiluvälineet, mailat ja pallot. Urheilukauppa, jolla on pitkät perinteet vaate, kenkä ja urheiluun liittyvien tavaroiden myynnistä. Tervetuloa!


Aihepiiri vaatekauppa


Shop MariLee - KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.
Kaisla - TURKU

Vaateliike

Suomalaisia vaatteita ja asusteita luonnonmateriaaleista naisille, miehille ja lapsille.
Budget Sport - ESPOO

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, verkkokauppa, urheilukauppa

Budget Sport - nopeammin, helpommin, edullisemmin! Budget Sport on suomalainen urheilukaupan konsepti, joka toimii myös verkossa. Myymälöitämme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnilta. Tavoitteenamme on myydä asiakkaillemme urheilukaupan parhaita merkkituotteita liikuttavan halvoilla hinnoilla. Verkkokaupastamme saat nopeat toimitukset ja monipuoliset maksutavat, joiden ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja helppoa.


Aihepiiri vaateliike


Sinikaarre Oulu - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Alusasuliike, rintaliivejä, uimapukuja, naisten alusvaatteita

Sinikaarre myy laadukkaita alusasuja, rintaliivejä, bodyja, yöasuja ja uima-asuja Haukiputaalla, Oulussa ja verkkokaupassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat alusasut arkeen, juhlaan ja urheiluun. Lisäksi meiltä löydät äitiysalusasut, proteesiliivit, tukituotteet ja sukkahousut. Uima- ja ranta-asut saatavan ympärivuoden. Ryhdikkäät alusasut saavat sinut näyttämään upealta tilanteessa kuin tilanteessa. Sinikaaresta saat aina henkiökohtaista palvelua. sinikaarrealusasutverkosta.


Aihepiiri Vaateliike


VintagEija's - TURKU

Second hand shop, vaatekauppa, vaatteiden valmistusta

VintagEija`s on ihastuttava ja nostalginen liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä löydät valtavan valikoiman Vintagevaatteita. Monipuolisessa valikoimissamme ovat niin fiftarivaatteet, rockabillyvaatteet, burlesquevaatteet, vintagelaukut, vintagekorut sekä pinup vaatteet ja myös miesten keilapaidat. Täältä löydät aivan kaikkea 30 - 70 luvun vaatteita ja tuotteita, pääsääntöisesti meillä on 50-lukua. Tule tekemään unelmien löytöjä. www.vintageijas.com.
Koiso Oy - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Miestenvaateliike, vaateliike, naistenvaateliike

Tyylikkään arki- ja juhlapukeutumisen erikoisliike Koiso tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, laajoista valikoimistaan ja osaavasta palvelustaan. Koisolta löydät tunnetuimmat merkit ja mieleisesi asun tai asukokonaisuuden kaikkiin tilanteisiin. Koisolta saat kaiken pukeutumiseen yhden oven takaa.


Aihepiiri naisten vaateliike


Chic & Charm Heinola E75 Outlet - HEINOLA

Kenkäkauppa, laukkukauppa, naistenvaateliike

Chic&Charm on vuonna 2005 perustettu laatu- ja trenditietoisen, yksilöllisyyttä ja naisellisuutta arvostavan erikoisliike. Myymme yksilöllisiä kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Kengät tulevat pääosin Italiasta ja Espanjasta, laukut Italiasta ja naistenvaatteet Tanskasta. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja niiden valmistus on ensiluokkaista työtä. Jos arvostat yksilöllisyyttä ja henkilökohtaista, ystävällistä palvelua, tervetuloa!


Palvelu vaatekauppa


Rituwear - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike

Olemme avanneet uuden isomman myymälän Lohjalle. Rituwearista iloista, etnistä ja mukavaa pukeutumista kaiken kokoisille tytöille ja vähän pojillekkin, sekä tukkumyyntiä yrityksille! Tulossa kevään-kesän aikana Intiasta yli 60 uutta mallia monissa upeissa väreissä. Nyt myös aitoja intialaisia asuja. Tule tutustumaan valikoimiimme! Klikkaa kotisivuillemme ylläolevan kotisivulinkin kautta sieltä löydät verkkokauppamme.


Palvelu naisten vaateliike, miesten vaateliike


Stilissima - HELSINKI

Naistenvaateliike

Morsiuspukuliike Stilissima palvelee morsiamia kaikissa hääpukeutumiseen liittyvissä tuotteissa. Liikkeessämme on tarjolla runsaasti morsiusasusteita, mm. tiaroja, huntuja, kenkiä, alushameita.
Evita Style Kangasala - muotia naiselle - KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike, vaatekauppa

Muotiliike Evita tunnetaan asiantuntevasta ja iloisesta asiakaspalvelustaan. Sijaitsemme Kangasalla Tampereen läheisyydessä. Meiltä saat mukavuutta pukeutumiseen, niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaan. Pukeutumisneuvontamme auttaa löytämään juuri sinulle sopivat asusteet. Tarjoamme yksilöllistä opastusta oman persoonallisen asun valintaan. Etsimme yhdessä sinulle sopivat värit, mallit ja asut. Tule ja löydä oma kaunis tyylisi Evitasta! Tervetuloa!
Forssan Poika Ky - FORSSA

Miestenvaateliike

Asusteita niin pienille kuin isoille miehille yli 50 vuoden ajan! Olemme erikoistuneet tarjoamaan myös erittäin isoja kokoja. Kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin! Forssan Pojassa yhdistyvät korkealuokkaiset tuotteet, pitkä kokemus ja nykyaikaisuus sekä tinkimätön asiakaspalvelu. On ostos kokopuku tai sukkapari, arki- tai juhlavaate löydämme aina sinulle sopivan.


Palvelu vaateliike