1685 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Sibbes - TURKU

Vaateliike

Sibbes on elegantti naisten vaateliike Turun keskustassa Yliopistonkadulla. Sibbes myy mm. Masai vaatteita, laukkuja koruja, juhlamekkoja, neuleita, saapikkaita , kenkiä eli kaikki mitä nainen tarvitsee löydät täältä. Asusteet joka lähtöön Sibbes. Löydät meidät myös facebookista. Tervetuloa tyylikkäille ostoksille.


Palvelu Naisten vaateliike turku, Naisten erikoisvaateliike turku


Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus - OULU

Kauppakeskus, liikekeskus, ostoskeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.


Aihepiiri vaatekauppa


Elmo-Sport Ämmän Erä-Urheilu - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkäkauppa, vaatekauppa, urheilukauppa, verkkokauppa

Ämmän Erä-Urheilu Oy on monipuolinen urheilukauppa Suomussalmen keskustassa. Mallistostamme löytyy takit, housut ja jalkineet jokapäiväiseen käyttöön. Jääkiekkovarusteet,hiihtovälineet,kuntoiluvälineet, mailat ja pallot. Urheilukauppa, jolla on pitkät perinteet vaate,kenkä ja urheiluun liittyvien tavaroiden myynnistä. Tervetuloa!
Sinikaarre Oulu - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Naisten alusvaatteita, uimapukuja, rintaliivejä, alusasuliike

Sinikaarre myy laadukkaita alusasuja, rintaliivejä, bodyja, yöasuja ja uima-asuja Haukiputaalla, Oulussa ja verkkokaupassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat alusasut arkeen, juhlaan ja urheiluun. Lisäksi meiltä löydät äitiysalusasut, proteesiliivit, tukituotteet ja sukkahousut. Uima- ja ranta-asut saatavan ympärivuoden. Ryhdikkäät alusasut saavat sinut näyttämään upealta tilanteessa kuin tilanteessa. Sinikaaresta saat aina henkiökohtaista palvelua. sinikaarrealusasutverkosta.


Aihepiiri Vaateliike


Kesport Pudasjärvi - PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatekauppa, urheilukauppa, eräkauppa

Kesport Pudasjärvi on täyden palvelun urheiluliike Pudasjärven keskustassa. Valikoimissamme vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Lenkkikengät, jalkapallokengät,hiihtokengät ja vaelluskengät laatumerkeistä. Liikuntaharrastukseen salibandymailat, skeittilaudat, sukset, luistimet ja polkupyörät. Eränkävijöille kalastusvälineet, rinkat ja reput, eräulkoiluun asianmukaiset ulkoilupuvut, alusasut ja jalkineet. Metsästäjille patruunat, kiikarit, asepussit ja jakkarareput. Valikoimamme myös lapsille.
Oulun Uusi Muoti Oy - Party - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike

Oulun Uusi Muoti Oy on Oulun vanhin vaatetusliike. Smedsin sisarukset perustivat sen nimellä Uusi Muotiliike vuonna 1925 hattuliikkeeksi. Maija-Leena Laajanen osti yrityksen vuonna 1970. Liiketoiminta laajentui hatuista naisten vaatteiden erikoisliikkeeksi 1990-luvulla. Tyttärentytär Johanna Nurmela jatkaa liiketoimintaa Haukiputaalla ja Oulussa. Tytär Jaana Hoffren hoitaa Party-liikettä. Valikoimista löytyy asut työhön, vapaa-aikaan ja juhlaan sekä lisäksi korut, huivit ja hatut.
Merimaaria Oy- Marimekko Oulu - OULU

Kauppakamarin jäsen

Vaateliike, sisustusliike, lahjatavaraliike

Merimaaria Oy on Oulussa toimiva Marimekko-jälleenmyyjä. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa toimipisteessä; Marimekko-konseptimyymälöissä Rotuaarilla ja Kodin 1:n yhteydessä Sisustajantorilla sekä tytäryhtiömme Meriellen Oy:n myymälässä Kaakkurinkulmassa. Myymälöistämme löydät kattavan valikoiman tuotteita kaikista Marimekon tuoteryhmistä; vaatetus, laukut, sisustus ja lahjatavarat. Kaakkurinkulman myymälässä on lisäksi Nansoshop.
Tullintori kauppakeskus - TAMPERE

Kauppakeskus

Tullintorin kauppakeskus sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Sinne pääsee vaivattomasti niin kävellen, henkilöautolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Keskuksella on lähes 700 pysäköintipaikkaa, joista 500 sijaitsee katetussa pysäköintihallissa. Tullintorilla toimii noin 40 vähittäiskaupan yksikköä.


Palvelu vaateliike


KAS! Design - TURKU

Vaateliike, asusteiden valmistusta

KAS! Design Käsineateljee Silkkisormet on upea käsineisiin ja asusteisiin erikoistunut liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä saat ihanat ja tyylikkäät sormikkaat, sormettomat, mekot ja kaikkea kivaa asusteisiin liittyvää, mm. koruja. Käsineissä ja muissa asusteissa erikoisia ja upeita yksityiskohtia, ihania värejä ym. Tule tekemään ihania ostoksia itselle ja lahjaksi. Tuotteissa käytämme materiaalina paljon villaa, pellavaa, luonnonkuituja. Tervetuloa!
K-Market Herkkukirsikka - SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lahjatavaraliike, vaateliike, ruokakauppa

K-Market Herkkukirsikka on täyden palvelun perhekauppa Suomussalmen keskustassa. Laajan ja monipuolisen elintarvikevalikoimamme lisäksi meiltä myös taloustavarat, kodintekstiilit, vaattet ja asusteet sekä lahjatavarat. Palvelutiskiltämme tuoretta kalaa,noutoruokaa,salaattibaarin antimista salaattiannokset, ja tietenkin perinteisen lihatiskin palvelut. Juuri paistettu leipä, on yksi suosikkituotteistamme. Kaupastamme myös kukat,onnittelukortit ja lahjat. Toimistotarvikkeet ja askartelutarvikkeet


Palvelu Vaatekauppa


Kesport Raahe - RAAHE

Urheilukauppa, polkupyörähuolto, vaateliike

Kesport Raahen löydät kävelykadun päästä Prisman kupeesta. Valikoimissamme urheiluvaatteet, urheilujalkineet, polkupyörät ja eri urheilulajien harrastevälineet.Meiltä verryttelypuvut, lämmittelyasut ja lenkkeily-ja ulkoilupuvut. Laadukkaat lenkkitossut ja sisäpelikengät, jalkapallokengät ja vaellusjalkineet useiden huippumerkkien mallistoista. Kotimaiset polkupyörät kaikenikäisille.Kotikuntoilijalle kuntopyörät, sotulaitteet ja muut kuntoiluvälineet.Sykemittarit, saliasut
Shop MariLee - KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusasuja, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.
Kaisla - TURKU

Vaateliike

Suomalaisia vaatteita ja asusteita luonnonmateriaaleista naisille, miehille ja lapsille.
Cotton - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Naistenvaateliike, kenkiä, laukkuja

Cotton on lifestyle-liike muotia ja laatua rakastaville naisille, jotka haluavat satsata yksilölliseen tyyliin ja trendikkäisiin huippumerkkeihin. Cotton on tyylikkäästi sisustettu kohtauspaikka muodista kiinnostuneille naisille. Shoppailun lomassa asiakkaat voivat levähtää putiikin lounge-tilassa, nauttia kupillisen cappucinoa, selailla muotilehtiä ja katsella sesongin catwalk-näytöksiä. Liikkeessämme on mahdollisuus yksityisshoppailuun 10-20 henkilön pienryhmissä.


Työtapa Naisten lifestyle vaateliike


VintagEija's - TURKU

Second hand shop, vaatteiden valmistusta, vaatekauppa

VintagEija`s on ihastuttava ja nostalginen liike Turussa Eerikinkadulla. Meiltä löydät valtavan valikoiman Vintagevaatteita. Monipuolisessa valikoimissamme ovat niin fiftarivaatteet, rockabillyvaatteet, burlesquevaatteet, vintagelaukut, vintagekorut sekä pinup vaatteet ja myös miesten keilapaidat. Täältä löydät aivan kaikkea 30 - 70 luvun vaatteita ja tuotteita, pääsääntöisesti meillä on 50-lukua. Tule tekemään unelmien löytöjä. www.vintageijas.com.
Koiso Oy - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Miestenvaateliike, vaateliike, naistenvaateliike

Tyylikkään arki- ja juhlapukeutumisen erikoisliike Koiso tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, laajoista valikoimistaan ja osaavasta palvelustaan. Koisolta löydät tunnetuimmat merkit ja mieleisesi asun tai asukokonaisuuden kaikkiin tilanteisiin. Koisolta saat kaiken pukeutumiseen yhden oven takaa.


Aihepiiri naisten vaateliike


Chic & Charm Heinola E75 Outlet - HEINOLA

Kenkäkauppa, laukkukauppa, naistenvaateliike

Chic&Charm on vuonna 2005 perustettu laatu- ja trenditietoisen, yksilöllisyyttä ja naisellisuutta arvostavan erikoisliike. Myymme yksilöllisiä kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Kengät tulevat pääosin Italiasta ja Espanjasta, laukut Italiasta ja naistenvaatteet Tanskasta. Tuotteissa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja niiden valmistus on ensiluokkaista työtä. Jos arvostat yksilöllisyyttä ja henkilökohtaista, ystävällistä palvelua, tervetuloa!


Palvelu vaatekauppa


Rituwear - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike

Olemme avanneet uuden isomman myymälän Lohjalle. Rituwearista iloista, etnistä ja mukavaa pukeutumista kaiken kokoisille tytöille ja vähän pojillekkin, sekä tukkumyyntiä yrityksille! Tulossa kevään-kesän aikana Intiasta yli 60 uutta mallia monissa upeissa väreissä. Nyt myös aitoja intialaisia asuja. Tule tutustumaan valikoimiimme! Klikkaa kotisivuillemme ylläolevan kotisivulinkin kautta sieltä löydät verkkokauppamme.


Palvelu naisten vaateliike, miesten vaateliike


Laura Ashley - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoja, vaatetusliike, sisustussuunnittelija, valaisinliike, naistenvaateliike, sisustusliike

Muodin ja sisustuksen lifestyle-myymälä. Naisten vaatemallisto, lasten sisustustuotteet ja sisustusesineiden kokoelma. Sisustustuotteita kodinsisustukseen: huonekaluja, kankaita, koristetyynyjä, torkkupeittoja, lasten sisustusta, tapetteja, boordeja, mattoja, vuodevaatteita, valaisemia ja varjostimia. Huonekalut ovat persoonallisia klassikkoja. Myös sisustussuunnittelu ja ompelupalvelu. Tuotekuvaston ja tuotteita voi tilata verkkokaupastamme. Myymälä avoinna: • MA-PE 10-18 • LA 10-16 • SU sulj
Stilissima - HELSINKI

Naistenvaateliike

Morsiuspukuliike Stilissima palvelee morsiamia kaikissa hääpukeutumiseen liittyvissä tuotteissa. Liikkeessämme on tarjolla runsaasti morsiusasusteita, mm. tiaroja, huntuja, kenkiä, alushameita.