72 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Kallen Kaluste Oy - OULU

Huonekaluliike, huonekaluja, kalusteita

Kallen Kaluste on 1971 perustettu kalustealan liike. Nykyisin yrityksellä on 2200 neliön myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä erilliset 1800 neliön varastotilat Oulun Taka-Lyötyn alueella. Kallen Kaluste Ky myy pääosaltaan kotimaisia huonekaluja. Valikoimaan kuuluu ruokailuryhmät, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja olohuoneen kalusteet. Meiltä tunnetut laatumerkit: Venla, Björkman, Etella, Hakola, HT-Collection, Laulumaa, Pinja, Sara, Unipuu, Aarnon, Anttiina, Lauritzon's, Finsoffa.


Hakusana toimistokalusteet kotiin


EFG Toimistokalusteet - HELSINKI

Toimistokalusteita, kalusteita

EFG on johtava toimisto- ja julkisten tilojen kalusteratkaisujen toimittaja. Meille on tärkeää palvella yksilöllisesti sekä suuria yrityksiä että juuri toimintansa aloittaneita pienyrityksiä. Suunnittelemme ja toteutamme jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa vastaavan yksilöllisen ratkaisun.


Hakusana toimistokalusteet
Yhteyshenkilö EFG Toimistokalusteet Oy


Verhoomo Hannu Pulkkinen - HÄMEENLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoiluliike, verhoomo

Verhoomo Pulkkinen, hoitaa kaikki verhoilutyöt ammattitaidolla, projektin koosta riippumatta. Olemme erikoistuneet julkisten tilojen, ajoneuvojen ja kotikalusteiden verhoiluun. Uudisverhoilun lisäksi teemme korjausverhoilut. Verhoilemme antiikkihuonekalut, julkiset tilat, ravintolat, toimistot, veneet, autot, museoautot, työkoneet, kelkat, pienlentokoneiden penkit ym. Valmistamme ulkoilupussia pyörätuoleihin. Myyn verhoilutarvikkeet, verhoilukankaat, nahat ja autoverhoilukankaat.


Palvelu toimistokalusteiden verhoilu


Sisustusverhoomo Uus-Wanha - HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoomo

Jokaisella vanhalla huonekalulla on tarinansa... Sisustusverhoomo Uus-Wanha, Oulun Haukiputaalla, jatkaa kanssasi tarinointia tai entisöi kalusteellesi aivan uuden elämän kodissasi. Teen erikoisverhoilutyöt, perinteisin menetelmin tehtävät verhoilutyöt sekä teollisesti valmistettujen huonekalujen tai kalusteiden kunnostusta, entisöintiä ja verhoilua sekä ajoneuvoverhoilut.


Hakusana toimistokalusteiden verhoilu


Festrent Finland Oy - PORI

Kauppakamarin jäsen

Kalusteita

Festrent Finland Oy: Yrityksemme myymälä sijaitsee Porissa Mikkolan teollisuusalueella josta löydät kattavan sekä vaihtuvan valikoiman hotellikalusteita ja tarvikkeita! Olemme mukana isojen hotellien ym kohteiden ajanmukaistamis- ja uudelleen kalustusprojekteissa. Kalusteiden siirto tapahtuu asianmukaisesti ja ammattitaidolla pois saneeraus alueelta tarkastukseen sekä mahdolliseen kunnostukseen ja tämän jälkeen uuteen kohteeseen.


Palvelu toimistokalusteiden vuokrausta, toimistokalusteita


Asennus-Keskus Oy Lahti - NASTOLA

Kalusteasennukset (Furniture installation) yrityksille; myymälä-, varasto-, toimisto ja julkisiin tiloihin. Toimintaamme kuuluu messuasennukset. Myös kohteet ulkomailla!


Palvelu toimistokalusteet


Kalustesektori Oy - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hotellikalusteita, toimistokalusteita, korjausrakennusta, ravintolakalusteita

Teemme vankalla ammattitaidolla kokonaisvaltaisesti mittatilaustyönä julkisten tilojen, hotellien, toimistoiden sekä ravintoloiden kalusteasennukset,saneeraukset ja remontit myös avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisätietoja niin annamme mielellämme vastaukset kysymyksiisi tai pyydä vaikkapa tarjous.


Palvelu toimistokalusteet


Toimistotarviketukku Top Bee Oy - PORI

Toimistokalusteita, ergonomiatuotteita

Viralliselta nimeltään Toimistotarviketukku Topbee Oy on toimistojen liikelahja -ja tarviketukku. Yritys on perustettu Porissa vuonna 2001. Päämarkkina-alueemme on Satakunta sekä Uudenkaupungin ja Laitilan alue. Valikoimastamme löydät perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi lukuisan määrän muita toimiston tarpeita esim. liikelahjoja, ergonomiatuotteita, toimistokalusteita ja työtuoleja. Tehtävänämme on tehdä palveluillamme toimistosi työstä hieman helpompaa ja miksei hauskem
VM-Mestarit Oy - LAHTI

Huonekalujen tukkumyyntiä, mattojen tukkumyyntiä

Työkohteitamme ovat mm. hotellit, laivat, sairaalat, koulut, apteekit, liiketilat, ravintolat, edustustilat ja auditoriot. Osaamiseemme kuuluvat myös käsijohteet, rappuset, seinälevytykset, verhoilut sekä vaativat tiskit/linjastot. Panostamme asentajiin ja asennustapoihin sekä koneisiin ja kiinnitystarvikkeisiin, jotta työmme olisi laadukasta ja tehokasta. Työmme hinnoittelussa olemme myös kilpailukykyisiä.


Palvelu toimistokalusteita


Verhoilupaja Savolainen - JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoiluliike

Verhoilupaja Savolainen - verhoomo ja verhoilutarvikemyymälä Joensuu. Ammattitaidolla julkitilojen, kodin kalusteiden ja ajoneuvojen verhoilu. Verhoilemme julkiskalusteet, toimistokalusteet ja ravintolakalusteet nopeasti ja laadukkaasti. Ruokailuryhmät, salien, neuvottelu- ja odotustilojen istuimet, sohvaryhmät, huonekalut, autot, veneet ja matkailuautot. Kattava valikoima verhoilutarvikkeita ja verhoilukankaita. Laadukkaat kangastoimittajat: Lauritzon, Orient, Annala, Adora, Romo ja Sandersson.


Palvelu toimistokalusteiden verhoilu


Ahako Oy - HELSINKI

Toimistokalusteita

Meiltä saat kaikki toimistokalusteet tarpeeseen kuin tarpeeseen. Meiltä edullisesti laadukkaat työtuolit, satulatuolit, toimistokalusteet sekä ergonomiatuotteet ammattikäyttöön.
Martela - Martela Oyj - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Toimistokalusteita
Toplux Oy - HELSINKI

Toimistokalusteita
JR-Office Oy - JR-Keittiöt - VANTAA

Toimistokalusteita, keittiökalusteita
Harpymil Oy - KUOPIO

Toimistokalusteita
Tammelami Oy - PARKANO

Toimistokalusteita