74 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

EFG Toimistokalusteet - HELSINKI

Toimistokalusteita, kalusteita

EFG on johtava toimisto- ja julkisten tilojen kalusteratkaisujen toimittaja. Meille on tärkeää palvella yksilöllisesti sekä suuria yrityksiä että juuri toimintansa aloittaneita pienyrityksiä. Suunnittelemme ja toteutamme jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa vastaavan yksilöllisen ratkaisun.


Hakusana toimistokalusteet
Yhteyshenkilö EFG Toimistokalusteet Oy


Kallen Kaluste Oy - OULU

Huonekaluliike, verkkokauppa

Kallen Kaluste on 1971 perustettu kalustealan liike. Nykyisin yrityksellä on 2200 neliön myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä erilliset 1800 neliön varastotilat Oulun Taka-Lyötyn alueella. Kallen Kaluste Ky myy pääosaltaan kotimaisia huonekaluja. Valikoimaan kuuluu ruokailuryhmät, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja olohuoneen kalusteet. Meiltä tunnetut laatumerkit: Venla, Björkman, Etella, Hakola, HT-Collection, Laulumaa, Pinja, Sara, Unipuu, Aarnon, Anttiina, Lauritzon's, Finsoffa.


Hakusana toimistokalusteet kotiin


Vanha Edvard - PATTIJOKI

Kirpputori, antiikkiliike, osto- ja myyntiliike

Vanha Edvard on persoonallisiin sisustustavaroihin, huonekaluihin, valaisimiin ja koriste-esineisiin erikoistunut vanhoja tavaroita myyvä liike kauniilla Raahen maaseudulla, rantatien tuntumassa. Valikoimissamme antiikkihuonekaluja, talonpoikaishuonekaluja sekä uudempia käytettyjä huonekaluja edullisesti. Vanhat työkalut, puusukset, puuharavat sisustamiseen ja koriste-esineiksi. Myymme myös rakentajille filmivaneria ja koivuvaneria todella kilpailukykyiseen hintaan. Ostamme vanhoja tavaroita.


Tuote toimistokalusteet


Haapaveden Puukaluste Oy - HAAPAVESI

Toimitilakalusteita

Olemme Suomen tunnetuimpia erikoiskalusteiden valmistajia. Vaativat, suuret projektit ovat erikoisalaamme. Olemme toimittajana niin uudis- kuin saneerauskohteissakin koko maan alueella. Kaikki julkisten tilojen kalusteet sekä kauppa- ja liikekeskusten kalusteet. Tuotanto perustuu tilaustöihin, joita toteutetaan asiakkaan toimittamien piirustusten ja suunnitelmien mukaan. Kiitos korkean asiakastyytyväisyyden, Haapaveden Puukaluste on yksi Suomen johtavista erikoiskalusteiden valmistajista.


Kohderyhmä toimistokalusteet


Yrityskaluste Office Outlet - LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Toimistokalusteita

YRITYSKALUSTE - OFFICE OUTLET myy uusia ja käytettyjä toimistokalusteita sekä ostaa käytettyjä toimistokalusteita . Valikoimaamme kuuluu: sähköpöydät, työpöydät, neuvottelupöydät,toimistotuolit, asiakastuolit, neuvottelutuolit, satulatuolit, baarituolit, säilytyskaapit,pientavarahyllyt, liukuovikaapit, laatikostot, vitriinit, seinäkkeet, palvelutiskit, puku- ja peltikaapit, fläppitaulut, tussitaulut, ilmoitustaulut,mappihyllyt, kulmapöydät,naulakot ja esitetelineet


Tuote toimistokalusteet, käytettyjä toimistokalusteita


Festrent Finland Oy - PORI

Kauppakamarin jäsen

Kalusteita

Festrent Finland Oy: Yrityksemme myymälä sijaitsee Porissa Mikkolan teollisuusalueella josta löydät kattavan sekä vaihtuvan valikoiman hotellikalusteita ja tarvikkeita! Olemme mukana isojen hotellien ym kohteiden ajanmukaistamis- ja uudelleen kalustusprojekteissa. Kalusteiden siirto tapahtuu asianmukaisesti ja ammattitaidolla pois saneeraus alueelta tarkastukseen sekä mahdolliseen kunnostukseen ja tämän jälkeen uuteen kohteeseen.


Palvelu toimistokalusteiden vuokrausta, toimistokalusteita


Asennus-Keskus Oy Lahti - NASTOLA

Kalusteasennukset (Furniture installation) yrityksille; myymälä-, varasto-, toimisto ja julkisiin tiloihin. Toimintaamme kuuluu messuasennukset. Myös kohteet ulkomailla!


Palvelu toimistokalusteet


Toimistotarviketukku Top Bee Oy - PORI

Toimistokalusteita

Viralliselta nimeltään Toimistotarviketukku Topbee Oy on toimistojen liikelahja -ja tarviketukku. Yritys on perustettu Porissa vuonna 2001. Päämarkkina-alueemme on Satakunta sekä Uudenkaupungin ja Laitilan alue. Valikoimastamme löydät perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi lukuisan määrän muita toimiston tarpeita esim. liikelahjoja, ergonomiatuotteita, toimistokalusteita ja työtuoleja. Tehtävänämme on tehdä palveluillamme toimistosi työstä hieman helpompaa ja miksei
VM-Mestarit Oy - LAHTI

Mattojen tukkumyyntiä, huonekalujen tukkumyyntiä

Työkohteitamme ovat mm. hotellit, laivat, sairaalat, koulut, apteekit, liiketilat, ravintolat, edustustilat ja auditoriot. Osaamiseemme kuuluvat myös käsijohteet, rappuset, seinälevytykset, verhoilut sekä vaativat tiskit/linjastot. Panostamme asentajiin ja asennustapoihin sekä koneisiin ja kiinnitystarvikkeisiin, jotta työmme olisi laadukasta ja tehokasta. Työmme hinnoittelussa olemme myös kilpailukykyisiä.


Palvelu toimistokalusteita


Ahako Oy - HELSINKI

Toimistokalusteita

Meiltä saat kaikki toimistokalusteet tarpeeseen kuin tarpeeseen. Meiltä edullisesti laadukkaat työtuolit, satulatuolit, toimistokalusteet sekä ergonomiatuotteet ammattikäyttöön.
Martela - Martela Oyj - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Toimistokalusteita
Toplux Oy - HELSINKI

Toimistokalusteita
JR-Office Oy - VANTAA

Toimistokalusteita
Harpymil Oy - KUOPIO

Toimistokalusteita
Tammelami Oy - PARKANO

Toimistokalusteita
AC Artesan Ky - HELSINKI

Toimistokalusteita
Ojega Mailorder Oy - VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Toimistokalusteita