16 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 16

MN-Lifttek Oy - VANTAA

Teollisuuskoneita, laitteiden myyntiedustaja, koneiden myyntiedustaja, teollisuuskoneiden korjausta, koneiden myyntiä, teollisuuslaitteita, nostureita

MN-Lifttek Oy on 1995 perustettu yritys, joka on erikoistunut nostolaitteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin. Huollon ja varaosien suhteen pystytään palvelemaan useimmat saatavilla olevat merkit. MN-Lifttek Oy:n asiakkaita ovat esimerkiksi konevuokraamot, rakennusliikkeet ja yksityiset urakoitsijat.
Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy - TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuskoneiden korjausta

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy huoltaa ja kunnossapitää kuljettimet, kompressori- ja paineilmalaitteet, materiaalin siirtolaitteistot, nostimet yms. ja muut rautarakenteet. Lisäksi teemme hydrauliikkatyöt, teollisuuskonekorjaukset, maansiirtokonekorjaukset ja asennukset. Soita ja kysy lisää, puh 0400 620084/ Aimo Mäyrä, tai iltaisin 03 3431911.
Ompelukonemyynti V. Isokääntä - RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ompelukoneliike, ompelutarvikeliike

Myymme ja huollamme ompelukoneita ja teollisuusompelukoneita. Valikoimaamme kuuluvat kaikki ompelukonemerkit, joihin on käyttökoulutus. Lisäksi laaja valikoima varaosia ja ompelutarvikkeita: neuloja, lankoja. Ompelukonevalikoimaan kuuluu: kirjovat ompelukoneet, saumurit ja tilkkuompelukoneet. Meiltä löytyy seraavien tuotemerkkien edustus: Pfaff, Husqvarna ja Singer. Teollisuuskoneista edustettuna Atler, Brother & Juki.


Hakusana teollisuusompelukoneiden huolto ja korjaus, saumureiden huolto ja korjaus, ompelukoneiden huolto ja korjaus, teollisuuskoneet


Aggregaattipalvelu M. Kumpula OY - ESPOO

Teollisuuskoneita

Teemme ammattitaidolla aggregaattien ja generaattoreiden asennukset, huollot, korjaukset sekä myynnin. Toimintaamme kuuluu myös varaosapalvelu, aggregaattien maahantuontia sekä vanhojen laitosten saneeraukset eli laitosten modernisointi. Energiatuotannon laitteet, dieselgeneraattorit, generaattorien varaosat, varavoimakoneet ja varavoimalaitteet.


Palvelu aggregaattien korjaus


Mainservice Oy - KONTIO

Teollisuuskoneiden korjausta
FIXSET - PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuskoneiden korjausta
MS-Konetekniikka Oy - RUOVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuskoneiden korjausta
Asennus- ja purkutyöt Pyyny Ky - KEMIJÄRVI

Teollisuuskoneiden korjausta
Finn-Jiit Oy - VAAJAKOSKI

Teollisuuskoneiden korjausta