236 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Kauneushuone SJ - TURKU

Kauneushoitola, kosmetologi

Kasvojen kauneinta kosmetiikkaa on terve iho. Käytössämme ovat alamme parhaat ja tutkituimmat hoitolaitteet -ja tuotteet.
Parturi-kampaamo Kauneushoitola Leena Heikura - HYRYNSALMI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Leena Heikura on Hyrynsalmen keskustassa Ylä-Kainuussa. Kampaamopalveluiden lisäksi liikkeemme yhteydessä on myös kauneushoitola. Kampaamomme on hyvän ilman kampaamo, tuotteemme ovat hajusteettomia. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja saat meiltä persoonallisesti värjätyt ja leikatut hiukset. Hiusmuodin uusimmat tyylit käytössäsi, tarvitsitpa kiharrusta, suoristusta tai pidennystä hiuksiisi. Kauneushoitolastamme ihonhoidot, kasvohoidot sekä käsi- ja jalkahoidot.
Kauneuskeskus Monalisa Ky - TURKU

Kauneushoitola, kemikalio, kampaamo

Monalisa on kauneuden ja hyvänolon tyyssija. Olemme kemikalio, kauneushoitola ja kampaamo Turun keskustassa kävelykadulla. Tuotevalikoimastamme löydät paljon tuoksuja naisille ja miehille - kauden uutuuksia ja klassikoita. Meikkejä joka kauteen ja jokaisen kukkarolle sopivia. Ihonhoitoa sekä miehille että naisille. Kampaajien käyttämät, laadukkaat hiustenhoitoaineet ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet sekä hiusvärit, joilla voit myös kotona kampaamokäyntien välissä parannella hiustesi väriä.


Palvelu kosmetologipalvelut


Kauneushoitola Kleopatra - JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosmetologi, kauneudenhoitoa, vartalohoitoja

Ihonhoidon ja kosmetiikan erikoisliike - Hyvän olon Day Spa hoitola. Kosmetologimme ja ihoterapeuttimme ovat pitkälle koulutettuja ihonhoidon asiantuntijoita. Tarjoamme 20.v kokemuksella yksilöllisiä hoitoja kasvoille ja vartalolle. Hoitomme ovat alan viimeisintä teknologian huippuosaamista joiden, vaikutukset on tieteellisesti tutkittu. Rentouttavat hoitomme, ammatillinen osaaminen, laatu sertifioidut hoitotuotteet ja säännöllinen kotihoito takaavat että ihosi näyttää kauniimmilta ja voi hyvin.


Palvelu kosmetologipalvelut , kosmetologi


Luontaistuntija Kemi & Hyvinvointiklinikka - KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, luontaishoitola, luontaistuotekauppa, terveyskauppa, luontaistuntija

Tervetuloa palvelevaan luontaistuotemyymälään Kemiin. Meillä on 28v.kokemus alalta. Olemme saaneet Luotettava kauneushoitola-sertifikaatin ja hoitovalikoimiimme kuuluvat kauneushoitolapalvelut, hieronta sekä turvehoidot. SKY-kosmetologimme tekevät ammattitaidolla kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, intialaisen päähieronnan, ehostukset, kulmien ja ripsien värjäykset sekä ripsipermanentit. Meiltä myös Hot Stone - kuumakivihierontaa sekä erikoisjalkahoidot. Lahjakortti meille on toivottu lahja.


Standardi Suomen Kosmetologien Yhdistys


Palvelukoti Sofia - HELSINKI

Palvelukoti, vanhusten palveluasumista

Palvelukoti Sofia on Vanhustyöyhdistys Sofia ry:n perustama ja ylläpitämä palvelutalo, joka sijaitsee Laajasalossa Helsingissä. Palvelukoti on perustettu Rudolf Steinerin antroposofisten virikkeiden pohjalta parantamaan vanhusten elinolosuhteita ja yhteiskunnallista asemaa. Palvelukoti Sofia tarjoaa vanhusten asumispalveluja.


Palvelu Kosmetologi


Kauneushoitola Sininen Unelma - HARJAVALTA

Parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa

Unohda arki! Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja. Kosmetologipalveluja tarjoamme monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat: kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, kestopigmentoinnit & kuumakivihoidot. Parturipalveluista mainittakoon: hiustenleikkaukset, värjäykset, raidoitukset, permanentit, juhlakampaukset, geelikynnet, hääpalvelut & amerikkalaiset parranajot. Myymälästä korkealaatuiset tuotteet kaudeudenhoitoon.
Oulun III Hansa Apteekki - OULU

Apteekki

Oulun Hansa Apteekki palvelee arkisin klo 8-21 Limingantullin Prismassa, viikonloppuisin olemme avoinna: la klo 8-18 ja su klo 12-21. Apteekissamme on ajankohtaisten kausituotteiden lisäksi paljon erilaisia tarjoustuotteita ja mm. S-etukorttitarjouksia. Lääke- ja muut apteekkiasiat voi hoitaa kätevästi kauppareissulla ilman pitkiä jonotusaikoja. Apteekkituotteita suoraan kotiisi nettiapteekistamme. Tutustu apteekkimme kauneushoitolapalveluihin. Lämpimästi tervetuloa asiakasmieliseen apteekkiin!


Palvelu kosmetologi


Ruka Day Spa Oy - RUKATUNTURI

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Ruka Day Spa on pohjoisen mystiikkaa henkivä täyden palvelun hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä hyvinvointipalveluita. Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja sekä korkealaatuisia palveluja hoitavassa, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Palvelemme ma-la, aikoja voi varata myös nettisivuilta. Tervetuloa: kosmetologi, kampaaja, fysioterapeutti samoissa tiloissa!


Palvelu kosmetologi


Kauneushoitola Tiina Vesala Ky - LAPUA

Kauneushoitola, kosmetologi

Tervetuloa täyden palvelun kauneushoitolaan Lapuan keskustaan! Tyytyväinen asiakas on sydämenasiani. Ammattitaitoinen kosmetologi & maskeeraaja & LCN kynsiteknikko tekee päivästäsi nautinnollisen ja rentouttavan. Tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme, ADEN-kosmetiikkaan sekä ihaniin, sinua helliviin hoitoihin. Pitämällä huolen itsestäsi jaksat paremmin. Muistathan, että ihosi kaipaa kosteutta myös kesän kuumuudessa. Lahjakortti kauneushoitolaan on aina ilahduttava lahja. Ota yhteyttä!


Palvelu kosmetologin palvelut


Kauneuspiste Helmi - RAAHE

Parturi-kampaamo

Kauneuspiste Helmi - kauneushoitola ja kampaamo Raahessa. Myymälästämme löydät laadukkaat hiustuotteet, meikit ja ihonhoitotuotteet. Sky kosmetologi tarjoaa ihanat ja monipuoliset kasvohoidot, jalkahoidot ja käsihoidot. Hoidot ja lahjakortit, naisille, nuorille, ikääntyvälle iholle että miehille. Meiltä mm. ihon mikroneulaus, timanttikuorinta, luxus jalkahoidot, kestovärjäys, sokerointi, mustikkahoidot, suklaahoito, Face mapping ja meikkauspalvelut.
Kemin Kosmetiikka - KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kemikalio, häämeikkausta

Liikkeestämme korkealuokkaiset ihonhoitotuotteet, tuoksut, korut, värikosmetiikkatuotteet, kauneudenhoitotarvikkeet sekä kauneushoitolapalvelut ja lahjakortit. Henkilökuntamme on koulutettuja kosmetologeja, jotka mielellään auttavat ihonhoidollisissa tai ehostamiseen liittyvissä ongelmissa. Valitsemme sinulle sopivan tuotteen, olipa kyseessä meikkituotteet, voiteet, tuoksut, aurinkotuotteet, kauneudenhoitotarvikkeet tai hoitolapalvelut. Tervetuloa!


Palvelu kosmetologi


Kauneushoitola Vanamo - SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Vanamo, Mouhijärvi. Ota aikaa itsellesi ja tule nauttimaan hemmotteluhoidoista. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja kokonaisvaltaiset hoidot niin kasvoille, vartalolle kuin jaloille. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös juhlameikkaukset, joissa käytämme laadukasta Kryolan tuotesarjaa. Hoidoissa käytämme ranskalaista Ella Baché ammattikosmetiikkasarjaa. Tervetuloa!
Hotelli Siikaranta - ESPOO

MaRa ry:n jäsen

Hotelli

Helsingistä 35 km länteen Turun suuntaan, Espoossa Siikajärven rannalla. Hotelli Siikaranta tarjoaa majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita sekä loma- ja virkistyspalveluita keskellä pääkaupunkiseudun upeinta luontoa, Nuuksion Kansallispuiston kauneudessa, puhtaan Siikajärven rannalla, jonka luonto tarjoaa vaihtoehtoja ulkoiluun ja raikkaasta ilmasta nautiskeluun. Siikarannassa on useampia saunoja varattavissa myös ryhmille. Nyt myös saatavilla kosmetologi- ja hierontapalveluita.


Palvelu kosmetologi


Palvelukoti Sofia - HELSINKI

Palvelukoti Sofiassa 32 vanhusten palveluasuntoa, ryhmäkodissa 14 paikkaa muistihäiriöisille vanhuksille, kauniit ja viihtyisät tilat, 24-h turvapäivystys, ateriapalvelut, monipuolista kulttuuri- ja virkistystoimintaa.


Palvelu kosmetologi


Apteekki Karisma - LAHTI

Apteekki

Apteekki Karismasta asiantuntevaa asiakaspalvelua ja olemme mielellämme apunasi kaikissa lääkehoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Laajentuneesta itsehoitotuotteiden valikoimasta autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Aukioloaika ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18, Tervetuloa.


Palvelu kosmetologipalvelut


KAUNEUSPISTE Riitta Lohilahti - KUUSAMO

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneuspiste Riitta Lohilahti - Monipuolinen kauneushoitola. Kosmetologipalvelut yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme ihanat kasvohoidot, jalkahoidot ja vartalohoidot. Palveluihimme kuuluvat myös timanttikuorinta, sokerointi, meikkaus, kestopigmentointi, rakennekynnet, ripsipidennykset ja ripsipermanentti. Kokeile ultrahoitoa esimerkiksi maksaläiskien vaalennukseen! Varaa hemmotteluhetki tai osta lahjakortti! Avoinna ma-pe: 9-17. Iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.


Hakusana kosmetologipalvelu


Kauneus Sointu - JYVÄSKYLÄ

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Kauneus Sointu on Jyväskylän Keljonkankaalla toimiva kauneushoitola. Monipuolisia kosmeettisia hoitoja naisille ja miehille, mm: erikoishoidot silmänympäryksille, ihonpuhdistukset, karvojen poistot lämminvahalla, ripsien kestovärjäykset sekä jalkahoidot ja kasvohoidot. Liikkeessä on kattava valikoima ihonhoitotuotteita.
Kauneus- ja jalkahoitola Meritaika - JOUTSENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Meritaika sijaitsee Lappeenrannan Joutsenossa. Meiltä saa myös Parturi-kampaamo Annikan palvelut saman katon alta. Meiltä saa suositut Timanttikasvohoidot ja Hjeronymus sekä Nimue ihonpuhdistukset. Lahjakortti hemmotteluun on aina suosittu. Myös jalkahoidot, karvanpoistot sokerilla (myös brasilialainen sokerointi), rakennekynnet, ripsien pidennykset ja meikkaukset. Tervetuloa rentoutumaan SKY-kosmetologin ammattitaitoisiin hoitoihin.