225 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Kauneushuone SJ - TURKU

Kauneushoitola, kosmetologi

Kasvojen kauneinta kosmetiikkaa on terve iho. Käytössämme ovat alamme parhaat ja tutkituimmat hoitolaitteet -ja tuotteet.
Hyvänolon Kauneuskeskus Ruusunen - SAVONLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kosmetologi, parturi-kampaamo

Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja sekä korkealaatuisia palveluja hoitavassa, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä ajatuksella: Sinua varten, pala taivasta! Olemme erikoistuneet kosmetologi-, ihoterapia-, jalkahoitoihin, vyöhyketerapiaan & energiahoitoihin sekä Meditaatio ryhmien vetämiseen ja erilaisien Kurssien toteutukseen. Uutena palveluna kestopigmentoinnilla huoletonta kauneutta vuosiksi turvallisesti ja kivuttomasti. Tervetuloa!
Kauneuskeskus Monalisa Ky - TURKU

Kauneushoitola, kemikalio, kampaamo

Monalisa on kauneuden ja hyvänolon tyyssija. Olemme kemikalio, kauneushoitola ja kampaamo Turun keskustassa kävelykadulla. Tuotevalikoimastamme löydät paljon tuoksuja naisille ja miehille - kauden uutuuksia ja klassikoita. Meikkejä joka kauteen ja jokaisen kukkarolle sopivia. Ihonhoitoa sekä miehille että naisille. Kampaajien käyttämät, laadukkaat hiustenhoitoaineet ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet sekä hiusvärit, joilla voit myös kotona kampaamokäyntien välissä parannella hiustesi väriä.


Palvelu kosmetologipalvelut


Palvelukoti Sofia - HELSINKI

Palvelutalo

Palvelukoti Sofia - Tehostettua palveluasumista muistihäiriöisille vanhuksille. Vanhustyöyhdistys Sofia ry:n perustama ja ylläpitämä palvelutalo sijaitsee Laajasalossa Helsingissä. Palvelukoti Sofiassa on 32 vanhusten palveluasuntoa, ryhmäkodissa 14 paikkaa muistihäiriöisille vanhuksille, kauniit ja viihtyisät tilat, 24-h turvapäivystys, ateriapalvelut, monipuolista kulttuuri- ja virkistystoimintaa.


Palvelu kosmetologi


Joutsen Apteekki - OULU

S-ryhmän jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Joutsen apteekki palvelee Teitä Raksilan marketissa. Meille on esteetön kulku ja helppo tulla. Ilmaisia parkkipaikkoja on runsaasti. Opastamme mielellämme Teitä resepti- ja itsehoitolääkkeiden turvalliseen ja tarkoituksenmukaiseen käyttöön. Kerromme Kela-korvauksista ja opastamme lääkityksenne kannalta taloudelliseen lääkkeiden hankintaan. Apteekissa on myös kauneushoitola. Avulias apteekkihenkilökunta palvelee Sinua! Avoinna ma-pe 9–20, la 9–17. Tervetuloa!


Palvelu kosmetologipalvelut, kosmetologi


Kauneushoitola Sininen Unelma - HARJAVALTA

Parturi-kampaamo, kauneudenhoitoa

Unohda arki! Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja. Kosmetologipalveluja tarjoamme monipuolisesti laidasta laitaan. Palveluihimme kuuluvat: kasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, kestopigmentoinnit & kuumakivihoidot. Parturipalveluista mainittakoon: hiustenleikkaukset, värjäykset, raidoitukset, permanentit, juhlakampaukset, geelikynnet, hääpalvelut & amerikkalaiset parranajot. Myymälästä korkealaatuiset tuotteet kaudeudenhoitoon.
Hyvinvointicenter Oy - PORI

Suolahuone

Hyvinvointicenter tarjoaa hoitoa ja hyvää oloa asiakkaan omien toivomusten mukaisesti, hoitaen ihmistä kokonaisvaltaisesti. Valittavana on n. 60 erilaista hoitomuotoa, jotka pitävät yllä terveyttämme ja toimivat ennaltaehkäisevästi, lisäten kehomme vastustuskykyä. Räätälöimme myös erilaisia kokouspaketteja, hemmottelupaketteja sekä Tyky-päiviä.


Palvelu Eko kosmetologin hoidot


Ruka Day Spa Oy - RUKATUNTURI

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Ruka Day Spa on pohjoisen mystiikkaa henkivä täyden palvelun hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä hyvinvointipalveluita. Tarjoamme asiakkaillemme irtiottoa arjesta, nautinnollisia ja terveyttä edistäviä hoitoja sekä korkealaatuisia palveluja hoitavassa, kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Palvelemme ma-la, aikoja voi varata myös nettisivuilta. Tervetuloa: kosmetologi, kampaaja samoissa tiloissa!


Palvelu kosmetologi


Kauneushoitola Tiina Vesala Ky - LAPUA

Kauneushoitola, kosmetologi

Tervetuloa täyden palvelun kauneushoitolaan Lapuan keskustaan! Tyytyväinen asiakas on sydämenasiani. Ammattitaitoinen kosmetologi & maskeeraaja & LCN kynsiteknikko tekee päivästäsi nautinnollisen ja rentouttavan. Tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme, ADEN-kosmetiikkaan sekä ihaniin, sinua helliviin hoitoihin. Pitämällä huolen itsestäsi jaksat paremmin. Muistathan, että ihosi kaipaa kosteutta myös kesän kuumuudessa. Lahjakortti kauneushoitolaan on aina ilahduttava lahja. Ota yhteyttä!


Palvelu kosmetologin palvelut


Kauneushoitola Vanamo - SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Vanamo, Mouhijärvi. Ota aikaa itsellesi ja tule nauttimaan hemmotteluhoidoista. Tarjoamme asiakkaillemme kasvo-,käsi- ja jalkahoidot ammattitaidolla ja täydellä luottamuksella. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös meikkaukset, joissa käytämme laadukasta Miss W -sarjaa. Hoidoissa käytämme ranskalaista Ella Baché ammattikosmetiikkasarjaa. Tervetuloa!
Hotelli Nuuksio - ESPOO

Hotelli

Helsingistä 35 km länteen Turun suuntaan, Espoossa Siikajärven rannalla. Hotelli Siikaranta tarjoaa majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita sekä loma- ja virkistyspalveluita keskellä pääkaupunkiseudun upeinta luontoa, Nuuksion Kansallispuiston kauneudessa, puhtaan Siikajärven rannalla, jonka luonto tarjoaa vaihtoehtoja ulkoiluun ja raikkaasta ilmasta nautiskeluun. Siikarannassa on useampia saunoja varattavissa myös ryhmille. Nyt myös saatavilla kosmetologi- ja hierontapalveluita.


Palvelu kosmetologi


Apteekki Karisma - LAHTI

Apteekki

Apteekki Karismasta asiantuntevaa asiakaspalvelua ja olemme mielellämme apunasi kaikissa lääkehoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Laajentuneesta itsehoitotuotteiden valikoimasta autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon. Aukioloaika ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18, Tervetuloa.


Palvelu kosmetologipalvelut


KAUNEUSPISTE Riitta Lohilahti - KUUSAMO

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneuspiste Riitta Lohilahti - Monipuolinen kauneushoitola. Kosmetologipalvelut yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme ihanat kasvohoidot, jalkahoidot ja vartalohoidot. Palveluihimme kuuluvat myös timanttikuorinta, sokerointi, meikkaus, kestopigmentointi, ripsipidennykset ja ripsipermanentti. Kokeile ultrahoitoa esimerkiksi maksaläiskien vaalennukseen! Varaa hemmotteluhetki tai osta lahjakortti! Avoinna ma-pe: 9-17. Iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.


Palvelu kosmetologipalvelu


Kauneushoitola Kleopatra - JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Ihonhoidon ja kosmetiikan erikoisliike - Hyvän olon Day Spa hoitola. Kosmetologimme ja ihoterapeuttimme ovat pitkälle koulutettuja ihonhoidon asiantuntijoita. Tarjoamme 20.v kokemuksella yksilöllisiä hoitoja kasvoille ja vartalolle. Hoitomme ovat alan viimeisintä teknologian huippuosaamista joiden, vaikutukset on tieteellisesti tutkittu. Rentouttavat hoitomme, ammatillinen osaaminen, laatu sertifioidut hoitotuotteet ja säännöllinen kotihoito takaavat että ihosi näyttää kauniimmilta ja voi hyvin.


Palvelu kosmetologi


Hyvänolon hoitola Beauty Drop - TAMPERE

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Pisara kauneutta, tippa tyyneyttä! Tule viettämään rentouttavia hetkiä ja antamaan aikaa itsellesi. Pitämällä huolta itsestäsi jaksat ja voit paremmin! Tule rentoutumaan ja nauttimaan ihanista hoidoista. Paranna Elämänlaatuasi: infrapuna-syvälämpöhoito, Take Ten -kasvojenkohotus, meiltä myös kestopigmentoinnit ja ripsien pidennykset! Käyttämämme tuotemerkit: Artdeco, Bioline ja O.P.I. Meiltä myös LAHJAKORTIT!
Kauneus Sointu - JYVÄSKYLÄ

Kosmetologi, kauneudenhoitoa

Kauneus Sointu on Jyväskylän Keljonkankaalla toimiva kauneushoitola. Monipuolisia kosmeettisia hoitoja naisille ja miehille, mm: erikoishoidot silmänympäryksille, ihonpuhdistukset, karvojen poistot lämminvahalla, ripsien kestovärjäykset sekä jalkahoidot ja kasvohoidot. Liikkeessä on kattava valikoima ihonhoitotuotteita.
Kauneus- ja jalkahoitola Meritaika - JOUTSENO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Kauneushoitola Meritaika sijaitsee Lappeenrannan Joutsenossa. Meiltä saa myös Parturi-kampaamo Annikan palvelut saman katon alta. Meiltä saa suositut Timanttikasvohoidot ja Hjeronymus sekä Nimue ihonpuhdistukset. Lahjakortti hemmotteluun on aina suosittu. Myös jalkahoidot, karvanpoistot sokerilla (myös brasilialainen sokerointi), rakennekynnet, ripsien pidennykset ja meikkaukset. Tervetuloa rentoutumaan SKY-kosmetologin ammattitaitoisiin hoitoihin.
Luontaishoitola Rosmariini - KELLO

Kauneushoitola, luontaishoitola

Luontaishoitola Rosmariini on kauneuden- ja terveydenhoidon erikoisliike lähellä Kellon keskustaa (Oulu, Haukipudas). Hoitovalikoimaan kuuluvat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot sekä lymfa-, aroma- ja vyöhyketerapiahoidot. Tarjoan 20 vuoden kokemuksella yksilöllistä, juuri sinulle räätälöityä hoitoa. Kasvohoidoissa biologinen Gernetic- ihonhoitosarja sekä kotimainen, Frantsilan yrttitilan Midsommer Rose-luomusarja. Lisäksi myynnissä luonnonmukaiset Marja Entrich-tuotteet. Ihonpuhdistus myös nuorille.


Palvelu kosmetologi, kosmetologipalvelut


Kauneus- ja Hyvinvointihoitola Feenix - MUHOS

Kauneushoitola

Tervetuloa Hemmotteluhoitoihin!Hyvinvointia keholle ja mielelle Kiehtova tarina Feenix-linnusta uuden elämän symbolina on yritysideani kantava voima. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on paitsi fyysistä hyvinvointia, mutta myös sisäistä sielukkuutta ja säteilyä. Olen valmistunut Oulun Kosmetologikoulusta vuonna 2012. Ammatti- ja näyttötutkinnon lisäksi olen käynyt erillaisia maahantuojien järjestämiä lisäkoulutuksia, mm. ripsienpidennyskurssin ja intialaisen päähierontakurssin. Tule käymään!


Hakusana kosmetologi