20 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

SUEZ Suomi Oy - VANTAA

Jätehuoltoa

Olemme Euroopan suurimpia ympäristöhuoltoalan yrityksiä. SUEZ-konsernin asiantuntija-alueet ovat laajan vedenkierron hallinta, jätteiden kierrätys ja hyötykäyttö, vedenkäsittelyratkaisut sekä kaupunki- ja aluesuunnittelun konsultointipalvelut. Suomen kattava keräysverkosto. 9 kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja vastaanottavaa laitosta ympäri Suomen. Laitoksilla kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi.


Hakusana kierrätyskeskus


Elwira Oy - KEMIJÄRVI

Kierrätystä

Kemijärvellä toimiva teknisesti ajanmukainen käsittelylaitos. Toimintaideana on käytöstä poistettujen kylmälaitteiden mahdollisimman tehokas hyötykäyttö ja laitteissa käytettävien haitallisten aineiden asianmukainen käsittely. Otamme vastaan veloituksetta yksityshenkilöiden kylmälaitteet, elektroniikkatuotteet sekä metallit.


Hakusana kierrätyskeskus


Kierrätyskeskus Kankaanpää - KANKAANPÄÄ

Kierrätyskeskus

Otamme vastaan maksutta isot ja pienet kodinkoneet, loisteputket ja pienet akut, ehjät vaatteet, huonekalut sekä muuta kodin irtaimistoa. Myymme korjatut koneet, laitteet yms. Tarvittaessa noutopalvelu. Kierrätyskeskuksemme toimivat seuraavilla paikkakunnilla: Kankaanpän piste Torikatu 13. Siikaisten piste Kankaanpääntie 1. Tervetuloa!


Palvelu kierrätyskeskus


Rovaniemen Monitoimikeskus-Säätiö - ROVANIEMI

Kierrätyskeskus, työpajatoimintaa

Rovaniemen Monitoimikeskus -säätiö on sosiaaliseen työllistämiseen erikoistunut, työn kautta valmennus-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja tuottava Yritys.
Raahen kaupunki - 4H-kierrätyskeskus - PATTIJOKI

Kierrätyskeskus
Aktiiviset Työtähakevat Ry - JOENSUU

Kierrätyskeskus, järjestö
Tapsan Tupa - HANKASALMI
Rakennustarvikkeiden Kierrätystalo - OULU

Kierrätyskeskus