35 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Maansiirto- ja Soraliike M. Levy Oy - JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoliike, maarakennusta

Joensuun tunnetuin maansiirto- ja soranmyyntialan yritys yli 40 vuoden kokemuksella. Palveluitamme ovat maa-ainesten, soran ja hiekan myynti yrityksille ja pienrakentajille, maansiirtotyöt, kaivuutyöt sekä talvisin pihojen auraus pyöräkuormaajilla. Toimitamme soraa ja hiekkaa rakentajille myös iltaisin ja lauantaisin. Otapas rohkeasti yhteyttä: Marko 0400 803 838, Matti 0400 375 838.


Hakusana kalliomurske


Kaivuu ja maansiirto Soininen & Järvi Oy - YLISTARO

Maarakennusta, maa-aineksia

Kaivuu ja maansiirto Soininen & Järvi Oy tarjoaa muun muassa murskeita ja kaivuutöitä. Yritys aloitti avoimena yhtiönä vuonna 1988. Vuonna 1991 yrityksestä tuli osakeyhtiö. Kaivuu ja maansiirto Soininen & Järvi Oy:n toimialueena on Ylistaro ja lähialueet. Katso lisätietoa kotisivulinkin kautta!


Tuote kalliomurske


Keskikuljetus Oy - HELSINKI

Hiekkaa.fi tarjoaa saman katon alta kaikki kiviaineksiin ja betoninpumppaukseen liittyvät palvelut yhdellä puhelinsoitolla päänumerosta tai sähköpostilla sähköpostilinkin kautta. Keskikuljetus Oy on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1959. Toimitamme kaikkia eri kiviainesfraktioita hihnakuljetinautolla suoraan kohteeseen. Betoninpumppausta olemme harjoittaneet vuodesta 1986. Käytössämme nykyaikainen ja monipuolinen kalusto.


Hakusana kalliomurske


Kuljetus Juhta Oy - TORNIO

Maa-ainesten myyjä, maarakennusta

Kuljetus Juhta Oy on tornionjokilainen kone- ja kuljetusalan perheyritys. Teemme maanrakennus, maa-aines myynti ja kuljetukset Tornion alueella yli 40 vuoden kokemuksella. Palvemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkista sektoria. Olemme panostaneet erityisesti laadunvalvontajärjestelmään ja työmaasuunnitelmiin varmistaaksemme tuotteittemme laadun, kilpailukykyisen hinnan, asiakastyytyväisyyden, ympäristöystävällisyyden ja työturvallisuuden. Soita ja kysy lisää!


Tuote Kalliomurske


Kaanaan Sora Oy - TERÄLAHTI

Meiltä saat luotettavasti ja ammattitaidolla eri kiviainekset ja sorat (kuten murskelajikkeet, sepeli, sora, hiekka ja kivituhka) paikalle toimitettuna. Toimitamme maa-ainekset noin 50 km säteellä, Orivesi - Ruovesi - Tampere -sektorilla.


Palvelu Kalliomurske


Rantasen Sora ja Turve - HARTOLA

Maa-aineksia

Meiltä saat soraa, mursketta, multaa ja turvetta.


Tuote kalliomurske


Kauhajoen Kuljetus Oy - KAUHAJOKI
Kauniston Sora Oy - MELLILÄ
Transcare Oy - JURVA