22 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Hautalan Sähkömoottori Oy - TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkömoottoreita

Palveluitamme ovat sähkömoottorien, käämintä, generaattorien ja taajuusmuuttajien myynti, huolto ja korjaus Pirkanmaan - pääkaupunkiseudun - Varsinais-Suomen - Keski-Suomen ja Hämeen alueella. Tuotteisiimme kuuluvat nyt myös hydrauliset generaattorit ja -kompressorit, hammasvaihdemoottorit, puhaltimet sekä hydrauliset pesurit.


Tuote uudet ja käytetyt moottorit


Scandic Container Oy - ESPOO

Kontteja, konttien myyntiä, konttien vuokrausta, konttien varustelua

Uusien ja käytettyjen konttien MYYNTI, VUOKRAUS, VARUSTELU ja KULJETUKSET. Palvelemme niin teollisuuden suuryrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita 20 vuoden kokemuksella. Meiltä saat kontit kaikkialla kotimaassa sekä ympäri maailmaa kilpailukykyisin hinnoin. Tarjoamme mm. merikontit, varastokontit ja toimistokontit suuriin tai pieniin tarpeisiin avaimet käteen periaatteella. Teemme ja suunnittelemme kontteihin erilaisia varusteluja (esim. ongelmajätekontit, RA-varastot, sähköistykset, hyllyt jne)


Palvelu uusi merikontti, käytetyt merikontti, käytetty kontti


Kaakon Lavapalvelu Oy - LAPPEENRANTA

Kuormalavoja

Kaakon Lavapalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka avulla yrityksesi voi varmistaa tuotteiden helpon varastoinnin ja kuljetuksen. Valikoimaamme kuuluvat uudet lavat ja uudet lavakaulukset, sekä kertakäyttölavat. Toimintaperiaatteemme on hyvä palvelu, luotettavat ja nopeat toimitusajat. SFS-hyväksynnän (803) avulla voit olla varma, että toimittamamme uudet lavat ja uudet lavakaulukset; sekä muut palvelumme soveltuvuudesta yrityksenne logistisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä!


Palvelu uudet lavakaulukset, käytetyt lavakaulukset, käytetyt kuormalavat, uudet kuormalavat


M Kosola Kuormalavat Oy - TAMPERE

Kuormalavoja

Ostamme ja myymme käytettyjä ja uusia kuormalavoja ja lavakauluksia. Kierrätämme vähittäiskauppoihin ja teollisuuteen kertyneet ylimääräiset kuormalavat uudelleen käyttöön. Lavat tarkastetaan, rikkinäiset korjataan ja kierrätyskelvoton materiaali viedään rouhittavaksi hake-energiaksi. Tarkastetut lavat lajitellaan asiakkaille sopiviin nippuihin lavojen koon ja rakenteen mukaan. Meiltä saat FIN- ja EUR -lavat, kertakäyttölavat, myymälälavat, lavakaulukset sekä erikoislavat. Soita ja kysy lisää!


Palvelu uudet lavat, käytetyt lavat


Juhan Auto Oy - KEMIJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Autoliike