1141 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte - SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkejä, majoitusta, ravintola

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.


Aihepiiri Vapaa-ajan asunto Syöte


TVT Asunnot Oy - TURKU

Vuokra-asuntoja

Haluatko asua kerrostalossa, omakotitalossa vai pientalossa? Meillä on yli 11 000 viihtyisää, kohtuuhintaista ja erikokoisille talouksille suunniteltua vuokra-asuntoa Turussa. Tee hakemus ja käy taloksi!


Palvelu asunnon vuokrausta, asuntoja, asuntojen vuokraus
Yhteyshenkilö Asunnon hakeminen ja vuokraaminen


Kiinteistömaailma Rotuaari - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Kiinteistömaailmassa saat palvelukseesi Oman Välittäjän sekä yli 700 ammattilaisen myyntivoiman. Oma Välittäjäsi on luottohenkilösi, mutta kaikki välittäjämme voivat etsiä asunnollesi ostajaa omasta asiakaskunnastaan. Jos sinulla ei ole vielä Omaa Välittäjää tai olet hukannut hänet, löydät hänet täältä. Alla oikealla myynnissä olevat asunnot, liikekiinteistöt ja tontit Oulun talousalueella. Etsitkö asunnollesi ostajaa, myymme asuntosi puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti.


Palvelu Asunnon myyminen
Aihepiiri Asunnon ostaminen, Vuokra-asunto, vuokra asunto


Hyrynsalmen kunta - HYRYNSALMI

Kunta

Hyrynsalmen kunta sijaitsee keskellä Kainuun maakuntaa. Hyrynsalmen kirkonkylä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ääressä aivan 5-tien varressa. Hyrynsalmen elinkeinorakenne muodostuu maa- ja metsätaloudesta ja pienyritystoiminnasta. Kainuun luonto tarjoaa hyvät puitteet metsästykselle ja kalastukselle, vapaa-ajan asumiseen ja tarjolla on myös esimerkiksi laskettelukeskuksen, saunamaailman palvelut ja tasokasta majoitustilaa.


Aihepiiri Myytävät asunnot Hyrynsalmi


YIT Oyj - HELSINKI

Rakennuttajapalvelua, infrastruktuuria, teiden kunnossapitoa, rakennusliike

YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo vetovoimaisempaa ja kestävämpää kaupunkiympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. YIT rakentaa asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, kehittää kokonaisia alueita sekä tarjoaa kuluttajille asumisen ratkaisuja. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa se on suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä merkittävin ulkomainen asuntorakentaja.


Hakusana asunnot


Kiinteistömaailma Tuira - OULU

Kiinteistönvälitystä, kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailmassa saat palvelukseesi Oman Välittäjän sekä yli 700 ammattilaisen myyntivoiman. Oma Välittäjäsi on luottohenkilösi, mutta kaikki välittäjämme voivat etsiä asunnollesi ostajaa omasta asiakaskunnastaan. Jos sinulla ei ole vielä Omaa Välittäjää tai olet hukannut hänet, löydät hänet täältä. Alla oikealla myynnissä olevat asunnot, liikekiinteistöt ja tontit Oulun talousalueella. Etsitkö asunnollesi ostajaa, myymme asuntosi puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti.


Palvelu Asunnon myynti
Aihepiiri Asunnon ostaminen, Asunto osake, Asunto Oulun alueelta, Asunto


Asuntoautovuokraamo - KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja

Vuokrattavana Dethleffs Advantage i 5841 tai Fiat Ducato 2,8 JTD asuntoauto 6:lle hengelle. Matkailuautomme ovat hyvinvarusteltuja, ja vuokraamme niitä Kalajoella. Vuokraan sisältyy: auto ilman kilometrirajoitusta, auton käytön opastus,täyskaskovakuutus; omavastuuosuus 1000 €/vahinko. Ruokailuvälineet kuudelle hengelle, yleisimmät keittiövälineet, WC-kemikaalit, sähköjohdot. Pihakalusteet: neljä tuolia ja pöytägrilli, markiisi, TV ja DVD. Pyydä tarjous ajanjaksolle vuorokaudesta viikkoihin.


Aihepiiri Työmatkalle asunto


Designkolmio - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!


Palvelu asunnon myyntistailaus kiinteistövälittäjille


Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä - TURKU

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, kokoustilojen vuokrausta

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kymmenen paikallisseurakuntaa löytyvät näiltä sivuilta. Tätä kautta pääset myös tutustumaan muiden kieliryhmien seurakunnalliseen toimintaan. Kansainvälinen seurakunta toimii englanniksi ja kokoontuu Tuomiokirkossa. Kuurojen seurakunta on viittomakielinen. Sen toimintaa järjestää seurakuntayhtymän diakoniakeskus. Saksalainen seurakunta kokoontuu Tuomiokirkossa ja toimitilassaan Kaskenkadulla.


Hakusana asuntojen vuokraus


Jyrkkälänpolku - TURKU

Asuntoja, vuokra-asuntoja

KOy Jyrkkälänpolku on vuokra-asumista parhaimmillaan. Vuokraan sisältyy kylmä ja lämmin vesi, asukastuvan käyttö, pyöräsuojat, pesula, talokohtaiset kuivaushuoneet, lämpö, ilmanvaihto, kaapeli- tv, talokohtaiset pyöräsuojat, talokohtaiset varastotilat, lastenvaunuvarasto, kylmäkellarit, asukastupa, kerhotila talossa vxy, skeittirata, autoparkkipaikka...katso lisää kotisivuiltamme.


Hakusana vapaat asunnot, asunnon vuokraaminen, vuokra asunto


Huoneistohotelli Gella Oy - HELSINKI

Huoneistohotelli Gella Oy on kohta kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut täysin kalustettuja ja varustettuja korkeatasoisia huoneistoja liikematkustajien tarpeita ajatellen. Pidempään Helsingissä viipyvät vieraat arvostavat kotia, jossa voi elää tasokkaasti mahdollisimman normaalia elämää. Olemme myös sinua varten, kun omassa kodissasi sattuu esim. vesivahinko tai joudut putkiremontin vuoksi muuttamaan pois kotoasi. Kysy putkiremonttiasiakkaan erikoishintoja.


Palvelu väliaikainen asunto, kalustettu asunto


VTS-Kodit - Tampereen Vuokratalosäätiö - TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja

VTS-Kodit - Aidosti tamperelainen, luotettava ja kokenut vuokranantaja. VTS-Kodit tarjoaa omakustannushintaisia vuokra-asuntoja kaikille, yli 8500 kotia eri puolilla Tamperetta. VTS pyrkii parantamaan omalla toiminnallaan tamperelaisten asumista. Tarkoituksena on vuokrata yleishyödyllisessä tarkoituksessa laadukkaita asuntoja mahdollisimman edullisin vuokrin. Koteja yksiöistä isoihin perheasuntoihin rivi-, luhti- ja kerrostaloissa. Mukavia koteja mukaville Ihmisille!


Palvelu vapaarahoitteinen asunto, asunto
Tuote vuokra asunto


Rakennusliike Häyrynen Oy - II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.


Valmistaa vapaa-ajan asunto


Kuusamon Vuokratalot - KUUSAMO

Vuokra-asuntoja

Kiinteistö Oy Kuusamon Vuokratalot on suurin yksittäinen vuokra-asuntojen tarjoaja Kuusamossa. Kuusamon väestöstä n. 9 % asuu asunnoissamme. Kuusamon suurimpana vuokranantajana olemme luonnollisin yhteystaho vuokra-asunnon tarvitsijoille. Tarjoamme asunnonhakijalle mahdollisuuden esittää asunnontarpeeseen ja mahdolliseen muuttoajankohtaan liittyviä toiveita. Tarjolla on runsaasti erikokoisia rivi-, kerros- ja luhtitaloja. Yhtiöllä on 927 vuokra-asuntoa Kuusamon keskustassa, Rukalla ja Käylässä.


Hakusana vuokrattavia asuntoja, asunnon hakeminen, vapaat asunnot, vuokra asunnot, asuntojen vuokrauspalvelu, asuntojen vuokraus


Kiinteistö Oy Kummatti - RAAHE

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneiston vuokraus toimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 1000 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia ja Pattijoella. Hoidamme asuntojen vuokraukseen, -huoltoon ja isännöintiin liittyvät asiat. Tervetuloa asumaan ja viihtymään Raaheen Kiinteistö Oy Kummatin asuntoihin!


Palvelu opiskelija asunnot, asunnon vuokraus, vapaat asunnot, kalustettu asunto
Aihepiiri Vuokra asuntoja Pattijoki, vuokra asuntoja Raahe


Kruunuasunnot Oy - Asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö - HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kruunuasunnot Oy omistaa noin 190 asuintaloa, joissa on noin 2890 vuokra-asuntoa 29 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Yhtiö omistaa myös maa-alueita ja noin 35 liike- ja toimistohuoneistoa. Kruunuasunnot kehittää asuntokantaansa monin tavoin kuten peruskorjaamalla, perusparantamalla, rakentamalla ullakkoasuntoja ja muita uusia asuntoja sekä myymällä osan asuntokannastaan. Kehitystyön avainsanoja ovat asumisviihtyvyys, energiatalous ja viestintä.


Hakusana asunnon vaihto, asunnon vuokraus, vuokrattavia asuntoja, asuntojen vuokrauspalvelu, asunto vuokralle, vuokrattava asunto, asuntojen myynti, asuntojen vuokraus


Sivakka-yhtymä Oy - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Asuntojen vuokrausta, vuokra-asuntoja

Sivakka-yhtymä Oy - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka-Yhtymä on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja. Sivakan asukkaat voivat vaikuttaa omaan asumiseensa ja ympäristöönsä asukastoiminnan kautta.


Hakusana vuokra asunnot oulu, vuokrattavat asunnot
Palvelu Oulun vapaat asunnot, vapaat asunnot
Toimialue asunnon vaihto, asuntoja oulu
Yhteyshenkilö Asuntojen hakeminen ja Vuokrasopimukset


Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy - JYVÄSKYLÄ

Isännöintiä, vuokra-asuntoja

JVA on Jyväskylän seudun johtava, kilpailukykyinen asumispalvelujen tarjoaja. Panostamme inhimilliseen ja joustavaan palveluun.


Palvelu asunto, asuntoja
Hakusana kaupungin asunnot, vapaat asunnot
Valmistaa asunnot Jyväskylä


Sato - OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta, asuntoja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.


Palvelu asunnot, uudet asunnot, vuokra asunto


Hamina-Asunnot Oy - HAMINA

Isännöintiä

Hamina-Asunnot Oy on Haminan kaupungin omistama yhtiö, jonka tehtävänä on tarjota asumispalveluja kuntalaisille.


Palvelu asunto