Suomalaiset oppaat internetissä

Opasmedian kaupunkioppaat

Suomen Kaupunkiopas

Suomen Kaupunkioppaassa tuhansien järvien maa esittäytyy kaupunkiensa kautta. Opas sisältää kaikki Suomen kaupungit sekä niiden yritykset ja palvelut. Oppaan avulla kaupunkien sijainnit on helppo selvittää ja matkalla tarvittavat palvelut löytyvät käden käänteessä.

Helsinkiopas

Helsingin kaupunkiopas eli Helsinkiopas sisältää yritykset ja palvelut keskustasta Kehä III:lle. Tutustu Helsingin patsaisiin, kulttuurikeskuksiin ja kaupungin tarjoamiin huvittelumahdollisuuksiin kaupunkitietoa tarjoavassa osiossa.

Ikaalisten opas

Ikaalisten kaupunkiopas eli Ikaalisten opas esittelee laajasti ja kattavasti kultaisen harmonikkamusiikin tarmokkaan tyyssijan. Kylpyläkaupunkina tunnetun Ikaalisten elinkeinoelämä on oppaassa myös vahvasti esillä.

Joensuuopas

Joensuun kaupunkiopas eli Joensuuopas esittelee Pohjois-Karjalan maakuntakeskuksen. Opas sisältää kaupungin kauppaa, kulttuuria ja osaamista edustavat elinkeinoelämän vaikuttajat. Tarjolla on myös Joensuun historia kivikaudelta nykypäivään sekä tilastotietoa.

Mikkeliopas

Mikkelin kaupunkiopas eli Mikkeliopas esittelee laajasti ja kattavasti Järvi-Suomen pääkaupungin yrityksineen ja palveluineen. Mikkelin paikallinen elinkeinoelämä on oppaassa vahvasti esillä.

Tampereopas

Tampereen kaupunkiopas eli Tampereopas sisältää yritykset ja palvelut aina omasta lääkäristä mustanmakkaran myyjiin. Muumilaakson saloihin tai entisajan elämään Amurin työläismuseokorttelissa voit tutustua Tampereoppaan kaupunkitietoa tarjoavassa osiossa.

Ylöjärviopas

Ylöjärven kaupunkiopas eli Ylöjärviopas tutustuttaa Eppu Normaalin kotikaupungin yrityksiin, osaamiseen ja julkisiin palveluihin. Puutarhakaupungin harjumaisemassa sijaitsevat nähtävyydet esitellään kattavasti ja selkeästi.