15 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 15

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri - RAAHE

Ravintola, majoitusta

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.


Palvelu Raahen Kauppaporvarin kokoustilat, hotelli Raahe, ala carte ravintola
Aihepiiri matkailu ja majoitus Raahe
Yhteyshenkilö Ravintola Hovinarri


Kebab-Grilli Madonna - PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kebabravintola, ravintola

Vaivaako nälkä vai tekeekö mieli herkutella? Treffipaikka hukassa vai yksinkertaisesti oma keittiö ei kiinnosta? Tervetuloa Madonnaan! Meiltä löydät omalla reseptillä valmistettua Kebabia isompaan ja pienempään nälkään sekä herkulliset talonkastikkeet. Lisäksi valikoimastamme löydät burgerit ja monipuolisen salaattibuffetin. Tilamme ovat viihtyisät ja asiakaspaikkoja löytyy 22 kpl. Voit ruokailla meillä tai ottaa kotipaketin mukaasi. Tervetuloa!


Hakusana ruokaravintola, ravintola , kebab-ravintola
Toimialue Raahe


Yökerho Blues Moon & Pub Ottopoika - RAAHE

MaRa ry:n jäsen

Pubi, yökerho, ravintola

Raahen keskustassa toimivat ravintolat. Ottopoika on kapakka jonne ei päivä paista - biljardipöytineen, tikkatauluineen sekä monipuolisine raha ja viihde automaatteineen. Kesäterassi löytyy ja sinne paistaa. Avoinna SU-TO.klo 09-02.PE-LA 9-04. BLUES MOON on yökerho jossa ei NUKUTA kaikkine hiluvitkuttimineen ja uhkapeleineen. Palvelee pe-la 22-04ja su-to 24-04 365 päivää vuodessa. TÄSTÄ SAMASTA OSOITTEESTA LÖYTYY KAIKKEA KIVAA KAIKILLE IJÄSTÄ, SUKUPUOLESTA JA YM RIIPPUMATTA. ET PEREMMÄLLE VAAN.


Hakusana tikanheitto Raahe, seurusteluravintola Raahe, yökerho Raahe
Palvelu pub Raahe, kapakka Raahe, Ravintola Raahe, kesäterassi Raahe
Aihepiiri biljardi Raahe
Tuote bändi-illat Raahe, iltamenot Raahe, baari Raahe


Ruukin Yrityspuisto Oy - RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!


Hakusana ravintolapalvelut
Toimialue Raahe


Ravintola Huruakka - RAAHE

Lounasravintola, ravintola, cateringia, suomalainen ravintola

Ravintola Huruakka tarjoaa maistuvaa suomalaista kotiruokaa buffet-pöydästä aina maanantaista perjantaihin 10.30-16.00. - Meillä leivotaan ja valmistetaan kaikki ruoat itse ilman lisäaineita. Tarjoamme myös juhla- ja pitopalveluita.
Ravintola Porteños - RAAHE

Lounasravintola, pihviravintola, à la carte -ravintola

* Ravintola Portenos on tunnettu viihtyisästä ilmapiiristään ja herkullisista pihvi- ja burgerannoksistaan. Tervetuloa herkuttelemaan!