26 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Dastia - HELSINKI

Dastia-Siivous Oy tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaidensa toimitilakiinteistöissä valtakunnallisesti yli 35 kaupungissa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja mahdollisimman monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia tuottamalla siivous- ja hygieniapalveluita kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme toimitiloissa.


Toimialue Rovaniemi


Optimasiivous Oy - Optima Vahinkopalvelu - HELSINKI

Palvelemme asiakkaita kaikissa vahinkotilanteissa. Asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt, kuin julkiset laitokset, sekä isoimpana asiakasryhmänä huoltoyhtiöt ja isännöitsijätoimistot. Palvelumme on saanut kiitosta nopeasta vasteajasta ja ammattitaitoisesta työstä. Meiltä saa toimintaraportin päivystystyöstä, josta ilmenee yksityikohtaiset tiedot, kuten tilauksen vasteajat, käytetyt työmenetelmät ja aineet.Toimintaraportti helpottaa asiakkaitamme laskutus- ja vakuutusasioissa.


Toimialue Rovaniemi


Rovaniemen Monitoimikeskus-Säätiö - ROVANIEMI

Kierrätyskeskus, työpajatoimintaa

Rovaniemen Monitoimikeskus -säätiö on sosiaaliseen työllistämiseen erikoistunut, työn kautta valmennus-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja tuottava Yritys.
Sodankylän Siivouspalvelu - SATTANEN

Siivouspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella.Teemme kolmen vakituisen henkilön voimalla siivouksia sekä yksityisille että yrityksille.Teemme perus- ja viikkosiivouksista kaikenlaisiin loppusiivouksiin. Toimimme Sodankylästä noin 100 km sektorilla. Asiakkaina niin kotitaloudet kuin pk-yritykset.Käytössämme myös huonekalupesuri tekstiilien pesuun kuten patjat, matot jne. Teemme töitä maanantaista lauantaihin, mutta sopimuksesta myös pyhinä.Kotitalouksien kannattaa hyödyntää 60% kotitalousvähennys


Toimialue Rovaniemi


Lapin Kirkastin Ky - ROVANIEMI
Roy Service Oy - ROVANIEMI
Kirkas-Siivous Oy - ROVANIEMI
Kerttu Tamsi - ROVANIEMI
Roi Siivous - ROVANIEMI
KA-RA Siivous Oy - ROVANIEMI
T:mi Saija Koskinen - ROVANIEMI
AY-Siivous Ky - ROVANIEMI
Peura Tarja Tuulikki - ROVANIEMI