25 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Dastia - HELSINKI

Dastia-Siivous Oy tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaidensa toimitilakiinteistöissä valtakunnallisesti yli 35 kaupungissa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja mahdollisimman monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia tuottamalla siivous- ja hygieniapalveluita kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme toimitiloissa.


Toimialue Rovaniemi


Rovaniemen Monitoimikeskus-Säätiö - ROVANIEMI

Kierrätyskeskus, työpajatoimintaa

Rovaniemen Monitoimikeskus -säätiö on sosiaaliseen työllistämiseen erikoistunut, työn kautta valmennus-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja tuottava Yritys.
Sodankylän Siivouspalvelu - SATTANEN

Siivouspalveluita yli 20 vuoden kokemuksella.Teemme kolmen vakituisen henkilön voimalla siivouksia sekä yksityisille että yrityksille.Teemme perus- ja viikkosiivouksista kaikenlaisiin loppusiivouksiin. Toimimme Sodankylästä noin 100 km sektorilla. Asiakkaina niin kotitaloudet kuin pk-yritykset.Käytössämme myös huonekalupesuri tekstiilien pesuun kuten patjat, matot jne. Teemme töitä maanantaista lauantaihin, mutta sopimuksesta myös pyhinä.Kotitalouksien kannattaa hyödyntää 60% kotitalousvähennys


Toimialue Rovaniemi


Lapin Kirkastin Ky - ROVANIEMI
Roy Service Oy - ROVANIEMI
Kirkas-Siivous Oy - ROVANIEMI
Kerttu Tamsi - ROVANIEMI
Roi Siivous - ROVANIEMI
KA-RA Siivous Oy - ROVANIEMI
T:mi Saija Koskinen - ROVANIEMI
AY-Siivous Ky - ROVANIEMI
Peura Tarja Tuulikki - ROVANIEMI