9 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 9

Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ - OULU

Kuormalavoja, muuttopalveluita

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.


Hakusana kuormalavojen kierrätys
Toimialue Oulu


LavaJussi Oy - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä, trukkilavoja

LavaJussi Oy - Ostamme, kierrätämme ja myymme trukkilavoja. Laajasta valikoimasta löytyy lavoja joka lähtöön. Kauttamme hoituu myös rahti- ja muuttokuljetukset. Oulun alueella vuokraamme kumitelaista minikaivuria (JCB 1,8t) ja muita maanrakennuskoneita kuskilla tai ilman. Toimialueena koko Suomi. Sijaitsipa yritys Oulussa, Vaasassa, Turussa tai jotakin siltä väliltä, toimitus onnistuu kyllä!


Hakusana trukkilavojen kierrätys, lavojen kierrätys, trukin lavojen kierrätyspalvelut


Experant Oy - KUOPIO

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!


Palvelu kierrätyspalvelut


Maanrakennus E. Majava Oy - RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" -kokonaisurakkana.


Palvelu kierrätys
Toimialue Raahe, Oulu, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska


Utacon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä