10 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 10

Tavararemontti Oy - Ammattijärjestäjä - HELSINKI

Ammattijärjestäjä

Tavararemontti - Professional Organizer Helsinki - Oulu. Olemme järjestämisen ammattilaisia. Tarjoamme luottamuksella apua kodin ja toimiston järjestämiseen. Mietimme yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Epäjärjestyksen ei tarvitse olla pysyvä tilanne, vaan kaikkeen voidaan vaikuttaa. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin sekä tilaa ja vapautta sinulle!


Hakusana Ammattiraivaaja Oulu, Tavararemontti Oulu
Palvelu Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu, Kierrätys
Toimialue Oulu
Yhteyshenkilö TAVARAREMONTTI - Oulun Seutu


Tavararemontti Oulu - OULU

Ammattijärjestäjä

TAVARAREMONTTI - Ammattijärjestäjä Oulussa * Paikat sekaisin? Pursuaako vaatekaappi, kellari, autotalli tai varasto? Tiloissa turhaa tavaraa? Kaipaako koti tai kesämökki järjestelyä ja organisointia? Onko yksin vaikea aloittaa? Oulunseudulla avuksesi tulee paikallinen ammattijärjestäjä Sari Niskala.


Palvelu kierrätys
Aihepiiri Ammattiraivaaja Oulu, Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu
Toimialue Oulu


Maanrakennus E. Majava Oy - RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" kokonaisurakkana.


Palvelu kierrätys
Toimialue Oulu