13 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 13

Tavararemontti Oy - Ammattijärjestäjä - HELSINKI

Ammattijärjestäjä

Tavararemontti - Professional Organizer Helsinki - Oulu. Olemme järjestämisen ammattilaisia. Tarjoamme luottamuksella apua kodin ja toimiston järjestämiseen. Mietimme yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Epäjärjestyksen ei tarvitse olla pysyvä tilanne, vaan kaikkeen voidaan vaikuttaa. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin sekä tilaa ja vapautta sinulle!


Hakusana Ammattiraivaaja Oulu, Tavararemontti Oulu
Palvelu Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu, Kierrätys
Toimialue Oulu
Yhteyshenkilö TAVARAREMONTTI - Oulun Seutu


Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ - OULU

Kuormalavoja, muuttopalveluita

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.


Palvelu kuormalavojen kierrätys
Toimialue Oulu


Experant Oy - KUOPIO

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!


Palvelu kierrätyspalvelut


Tavararemontti Oulu - OULU

Ammattijärjestäjä

TAVARAREMONTTI - Ammattijärjestäjä Oulussa * Paikat sekaisin? Pursuaako vaatekaappi, kellari, autotalli tai varasto? Tiloissa turhaa tavaraa? Kaipaako koti tai kesämökki järjestelyä ja organisointia? Onko yksin vaikea aloittaa? Oulunseudulla avuksesi tulee paikallinen ammattijärjestäjä Sari Niskala.


Palvelu kierrätys
Aihepiiri Ammattiraivaaja Oulu, Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu
Toimialue Oulu


Maanrakennus E. Majava Oy - RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" kokonaisurakkana.


Palvelu kierrätys
Toimialue Oulu


Ekohyöty Oy - Purkutyöt ja jätteiden kierrätys - JAKKUKYLÄ

Kierrätystä

Rakennusten purku ja rakennusjätteiden kierrätys Oulun ja Iin talousalueella. Toimialaamme kuuluvat rakennusten purkutyöt, vaihtolavapalvelu, kantojen nosto, energiapuun valmistus, betonin pulverointi sekä purkujätteiden kierrätys. Rakennusjätteiden kierrätyspiste 24h - sovi puhelimitse 0405251470. Vastaanotamme purkujätteet, puutavaran, asfaltit, risut, kannot, metallit, rautaa, betonia, asfalttia, joutomaata sekä maa-aineksia. Meiltä myös polttopuuta, energiapuuta ja maanparannusaineita.


Hakusana rakennusjätteiden kierrätys
Toimialue Oulu


Rakennustarvikkeiden Kierrätystalo - OULU

Kierrätyskeskus, rakennustarvikkeita

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo on Oulussa, Toppilassa. Meiltä löytyy käytettyjä ja uusia rakennustarvikkeita, kuten ovia, ikkunoita, LVi-tarvikkeita, kodinkoneita, keittökalusteita ja kaapistoja sekä edullisia rakennustarvikkeita remontoijalle ja rakentajalle. Meiltä saat myös rakennus- remontti- ja asennuspalvelut. Valmistamme kompostorit puutarhaan, ja kauttamme saa myös ruohonleikkaajan tai lumityöntekijän. Otamme vastaan rakennustarvike-eriä, sisustustuotteita ja kodintekniikkaa.


Palvelu Rakennustarvikkeiden kierrätystä


Utacon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä