10 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 10

Tavararemontti Oy - Ammattijärjestäjä - HELSINKI

Ammattijärjestäjä

Tavararemontti - Professional Organizer Helsinki - Oulu. Olemme järjestämisen ammattilaisia. Tarjoamme luottamuksella apua kodin ja toimiston järjestämiseen. Mietimme yhdessä, millaisessa kodissa haluat asua tai toimistossa työskennellä. Epäjärjestyksen ei tarvitse olla pysyvä tilanne, vaan kaikkeen voidaan vaikuttaa. Sitten ryhdymme töihin ja saavutamme toivotun päämäärän. Samalla juttelemme siitä, miten sisään tulevaa tavaramäärää saadaan kuriin sekä tilaa ja vapautta sinulle!


Hakusana Ammattiraivaaja Oulu, Tavararemontti Oulu
Palvelu Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu, Kierrätys
Toimialue Oulu
Yhteyshenkilö TAVARAREMONTTI - Oulun Seutu


Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ - OULU

Kuormalavoja, muuttopalveluita

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.


Hakusana kuormalavojen kierrätys
Toimialue Oulu


LavaJussi Oy - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä, trukkilavoja

LavaJussi Oy - Ostamme, kierrätämme ja myymme trukkilavoja. Laajasta valikoimasta löytyy lavoja joka lähtöön. Kauttamme hoituu myös rahti- ja muuttokuljetukset. Oulun alueella vuokraamme kumitelaista minikaivuria (JCB 1,8t) ja muita maanrakennuskoneita kuskilla tai ilman. Toimialueena koko Suomi. Sijaitsipa yritys Oulussa, Vaasassa, Turussa tai jotakin siltä väliltä, toimitus onnistuu kyllä!


Hakusana trukkilavojen kierrätys, lavojen kierrätys, trukin lavojen kierrätyspalvelut


Experant Oy - KUOPIO

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!


Palvelu kierrätyspalvelut


Maanrakennus E. Majava Oy - RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" -kokonaisurakkana.


Palvelu kierrätys
Toimialue Raahe, Oulu, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska


UtaCon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneita, metallin kierrätystä

Utacon on metallinkierrätykseen erikoistunut yritys. Kierrätämme ja jalostamme metalliromua teollisuuden raaka-aineeksi. Toimipaikkamme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Utajärvellä. Ostamme metalliromua päivän hintaan sekä yrityksiltä että yksityisiltä. Peltiromu, rautaromu, autoromu, kupari, alumiini, kaapelit, ruostumaton teräs...noudamme isommat erät paikan päältä. Toimitamme tarvittaessa vaihtolavan metallin keräystä varten. Toimimme alueella: Oulun talousalue, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.


Palvelu Metallijätteiden kierrätys, Metalliromun kierrätys


Utacon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä