14 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 14

Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ - KELLO

Muuttopalveluita, kuormalavoja

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.


Palvelu kuormalavojen kierrätys
Toimialue Oulu


LavaJussi Oy - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Trukkilavoja, kierrätystä

LavaJussi Oy - Ostamme, kierrätämme ja myymme trukkilavoja. Laajasta valikoimasta löytyy lavoja joka lähtöön. Kauttamme hoituu myös rahti- ja muuttokuljetukset. Oulun alueella vuokraamme kumitelaista minikaivuria (JCB 1,8t) ja muita maanrakennuskoneita kuskilla tai ilman. Toimialueena koko Suomi. Sijaitsipa yritys Oulussa, Vaasassa, Turussa tai jotakin siltä väliltä, toimitus onnistuu kyllä!


Hakusana trukkilavojen kierrätys, lavojen kierrätys, trukin lavojen kierrätyspalvelut


Experant Oy - KUOPIO

Keskitymme pääasiassa lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden, tuoretavaroiden ja päivittäistavaratuotteiden kuljettamiseen sekä niihin liittyvien oheispalvelujen tuottamiseen. Lisäksi meiltä kappaletavarakuljetukset, ympäristölogistiikkapalvelut ja Eden lähdevesipalvelut. Kysy vapaata lavatilaa!


Palvelu kierrätyspalvelut


Oulun Mustepalvelu - OULU

Tulostustarvikkeita, tulostimien värejä

Täytämme muste- ja laserkasetit edullisesti. Myymme myös uudet mustepatruunat: HP-, Canon-, Epson-, Lexmark- ja Brother- merkkeihin. Myymme edulliseti uusiolaserkasetteja ja alkuperäisiä laserkasetteja. Myymme edullisesti paperia. Soita tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostiin.


Sähköposti oulu@mustepalvelu.fi
Palvelu mustekasetit Oulu, mustepatruunan täyttö Oulu, värikasetit tulostimeen Oulu, valokuvapaperit Oulu, värikasetin täyttö Oulu, mustekasetin täyttö Oulu, uusiokasetit Oulu, tulostimen muste Oulu, laadukkaat tulostuspaperit Oulu, tulostimen musteet Oulu, musteasema Oulu, vanhojen kasettien kierrätys Oulu, laserkasetin täyttö Oulu, mustetta Oulu, mustetta tulostimeen Oulu


Tavararemontti Oulu - OULU

Ammattijärjestäjä

TAVARAREMONTTI - Ammattijärjestäjä Oulussa * Paikat sekaisin? Pursuaako vaatekaappi, kellari, autotalli tai varasto? Tiloissa turhaa tavaraa? Kaipaako koti tai kesämökki järjestelyä ja organisointia? Onko yksin vaikea aloittaa? Oulunseudulla avuksesi tulee paikallinen ammattijärjestäjä Sari Niskala.


Palvelu kierrätys
Aihepiiri Ammattiraivaaja Oulu, Ammattijärjestäjä Oulu, Professional Organizer Oulu
Toimialue Oulu


Maanrakennus E. Majava Oy - RAAHE

Maarakennusta

Olemme rakentaneet Raahen seutukuntaa jo vuodesta 1964! Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeintä. Yritys kehittää toimintaansa ja päivittää kalustoansa jatkuvasti voidakseen palvella monipuolisemmin alati laajenevaa asiakaskuntaa. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme tekee työt kustannustehokkaasti hyödyntäen monipuolista kone- ja lisävarustevalikoimaamme. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai "avaimet käteen" -kokonaisurakkana.


Palvelu kierrätys
Toimialue Raahe, Oulu, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska


UtaCon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin kierrätystä, maarakennuskoneita

Utacon on metallinkierrätykseen erikoistunut yritys. Kierrätämme ja jalostamme metalliromua teollisuuden raaka-aineeksi. Toimipaikkamme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Utajärvellä. Ostamme metalliromua päivän hintaan sekä yrityksiltä että yksityisiltä. Peltiromu, rautaromu, autoromu, kupari, alumiini, kaapelit, ruostumaton teräs...noudamme isommat erät paikan päältä. Toimitamme tarvittaessa vaihtolavan metallin keräystä varten. Toimimme alueella: Oulun talousalue, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.


Palvelu Metallijätteiden kierrätys, Metalliromun kierrätys


Ekohyöty Oy - Purkutyöt ja jätteiden kierrätys - JAKKUKYLÄ

Kierrätystä

Ekohyöty Oy on rakennusten purkuun ja rakennusjätteiden kierrätykseen erikoistunut yritys. Toimimme Oulun ja Iin talousalueella. Toimialaamme kuuluvat rakennusten purkutyöt, vaihtolavapalvelu, kantojen nosto, energiapuun valmistus, betonin pulverointi sekä purkujätteiden kierrätys. Kierrätyspiste Jakkukylässä. Vastaanotamme puutavaraa, risuja, kantoja, metallia, rautaa, betonia, asfalttia ja joutomaata sekä maa-aineksia. Valmistamme ja toimitamme polttopuuta, energiapuuta ja maanparannusaineita.


Palvelu rakennusten purkutyöt oulu
Toimialue Oulu


Rakennustarvikkeiden Kierrätystalo - OULU

Kierrätyskeskus, rakennustarvikkeita

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo on Oulussa, Toppilassa. Meiltä löytyy käytettyjä ja uusia rakennustarvikkeita, kuten ovia, ikkunoita, LVi-tarvikkeita, kodinkoneita, keittökalusteita ja kaapistoja sekä edullisia rakennustarvikkeita remontoijalle ja rakentajalle. Meiltä saat myös rakennus- remontti- ja asennuspalvelut. Valmistamme kompostorit puutarhaan, ja kauttamme saa myös ruohonleikkaajan tai lumityöntekijän. Otamme vastaan rakennustarvike-eriä, sisustustuotteita ja kodintekniikkaa.


Palvelu Rakennustarvikkeiden kierrätystä


Utacon Oy - UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kierrätystä