21 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

Oulun Keskus Apteekki - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Oulun Keskus Apteekki on moderni ja uusiutuva apteekki. Sijaitsemme ODL Hyvivointikeskuksessa, sisäänkäynti käynti myös Terveystalon sisäpihalta. Henkilökuntamme palvelee asiakkaita nopeasti ja ystävällisesti - asiakasta kuunnellen ja henkilökohtaisesti neuvoen. Kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteemme tuovat apteekin itsehoitotuotteet edullisesti kaikkien saataville. Tämän hetken tarjoukset löydät kotisivuiltamme. Palvelemme arkisin: 8.30-21 ja la-su: 10-21, myös juhlapyhinä. Tervetuloa.


Sähköposti oulun.keskus.apteekki@apteekit.net
Aihepiiri palveleva apteekki - ODL Hyvinvointikeskus, päivystävä apteekki Oulu - avoinna joka päivä
Toimialue apteekkipalvelut Oulun keskusta


Kastellin Apteekki - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Kastellin Apteekki (Ma-La 8.00-21.00 Su 10.00-18). Palvelemme OYS:a vastapäätä näköetäisyydellä päivystyspolilta. Ilmaisia parkkipaikkoja on aivan sisäänkäynnin edessä. Sama farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun ilman ylimääräisiä jonotuksia. Palvelemme nyt myös eReseptiasiakkaita! Tuotteet myös kätevästi ympäri Suomen verkkoapteekistamme. Apteekillamme on kattavat aukioloajat, joten voit asioida aamuvarhain, iltamyöhään, sunnuntaisin ja juhapyhinä.


Sähköposti kastellin.apteekki@apteekit.net
Palvelu apteekkien aukioloajat oulu, Kastellin Apteekin verkkopalvelu
Aihepiiri päivystävä apteekki, apteekki lähellä OYS sairaalaa Oulu, apteekkipalvelut
Tuote apteekki kosmetiikka
Hakusana Aptek Oulu, Pharmacy Oulu Kastelli, Apoteka Oulu


Oulun III Hansa Apteekki - OULU

Apteekki

Oulun Hansa Apteekki palvelee arkisin klo 8-21 Limingantullin Prismassa, viikonloppuisin olemme avoinna: la klo 8-18 ja su klo 12-21. Apteekissamme on ajankohtaisten kausituotteiden lisäksi paljon erilaisia tarjoustuotteita ja mm. S-etukorttitarjouksia. Lääke- ja muut apteekkiasiat voi hoitaa kätevästi kauppareissulla ilman pitkiä jonotusaikoja. Apteekkituotteita suoraan kotiisi nettiapteekistamme. Tutustu apteekkimme kauneushoitolapalveluihin. Lämpimästi tervetuloa asiakasmieliseen apteekkiin!


Palvelu Päivystävä apteekki, Apteekkipalvelut
Toimialue Oulun seutu, Oulu, Keskusta, Limingantulli
Yhteyshenkilö Oulun III Hansa Apteekki


Linnanmaan apteekki - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Tervetuloa Palvelevaan Oulun Linnanmaan apteekkiin! Palvelemme ma-pe 8-20 ja la 9-17. Linnanmaan apteekki on Oulun 10. apteekki ja sijaitsee Linnanmaan Prisman yhteydessä yliopiston kupeessa. Tervetuloa!


Sähköposti apteekki@linnanmaanapteekki.fi
Palvelu päivystävä apteekki, apteekkipalvelut
Aihepiiri apteekki lähellä Oulun Yliopistoa
Yhteyshenkilö Linnanmaan apteekki


Pateniemen Apteekki - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Pateniemen Apteekki - Apteekkimme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen aina parasta apteekkipalvelua. Apteekkimme palvelee sinua vanhan nelostien varressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kuulumme Avainapteekit ketjuun. Liittymällä Avainapteekkien avainasiakasohjelmaan saat parhaat edut käyttöösi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi uusittuun Avainapteekkiimme!


Sähköposti pateniemenapteekki.oulu@apteekit.net


Merikosken Apteekki - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Tervetuloa läheiseen ja luotettavaan Merikosken apteekkiin. Meillä on avarat tilat ja laaja valikoima kosmetiikkaa ja itsehoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee mielellään teitä ja antaa henkilökohtaista opastusta. Haluamme olla läheinen ja luotettava apteekkipalveluiden tarjoaja. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin yksityisen kuin julkisen terveydenhuollon kanssa. Katso ajankohtaisen tarjouksemme kotisivuiltamme.


Sähköposti merikosken.apteekki@apteekit.net


Kempeleen Zeppelin apteekki - KEMPELE

Yritys sijaitsee Kauppakeskus Zeppelinissä Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Palvelemme teitä Kauppakeskus Zeppelinissä, Kempeleellä. Saat meiltä helposti ja nopeasti kaikki normaalit apteekkipalvelut: reseptilääkkeet, itsehoitotuotteet ja terveydenhoitotuotteet. Apteekissamme työskentelevät erityisesti astman, diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien lääkehoitoon perehtyneet yhdyshenkilöt, jotka neuvovat asiakkaita näiden lääkehoitoon liittyvissä asioissa.Meillä toimii myös E-resepti.


Toimialue Kempele Oulu Oulunsalo